Zonguldak'ın en büyük konut projelerinden biri olan Üzülmez TOKİ konutları inşaatı hızla sürürken,  çevreye verdiği rahatlık nedeniyle hem vatandaşların, hem de mahalle muhtarlarının tepkisine neden oluyor.



Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan GirginTOKİ inşaatını yapan yüklenici firmanın hızlı bir şekilde inşaatı sürdürdüğünü ancak çevreyi de darmadağın ettiğini söyledi.



Girgin, "TOKİ Üzülmez bölgesinde çalışmalar hızlı ilerliyor ama müteahhit firma çevreye büyük zarar veriyor. Tozu, pisliği, çamuru var. İnşaatın ilk başladığı zamanlarda derdimizi, sıkıntımızı anlatabildiğimiz, hem inşaatı sürdüren hem de bölge halkının rahatsızlığına çözüm üretmeye çalışan bir şantiye şefi vardı. Şimdi yeni bir yönetim atandı. Onlarla görüşme şansımız hiç yok. Sıkıntılarımız olduğu zaman ya TTK'ya, ya da Belediyeye gitmek, bildirmek zorunda kalıyoruz. Evet inşaat hızla ilerliyor, bundan mutluluk duyuyoruz fakat çevreyi darmadağın edip öyle çalışıyorlar." dedi.



Şantiye alanında bir de İlköğretim Okulu olduğunu bunada bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Girgin, "Üzülmez İlköğretim Okulu'da inşaat alanında kalıyor. Eğitim sezonunun sonuna gelindi ancak burada ciddi sorunlar var. Çocuklar görültünün, çamurun içinde kalıyor. Bu okulun buradan mutlaka taşınması gerekiyor"
Editör: TE Bilisim