CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

Köşe Yazıları

CHP, 141.438 seçmenin iradesine sahip çıkamamış!

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Teşkilatı tarafından Valilik önünde alternatif tören yapıldı.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları 31 Mart yerel seçimler sonrasında Ankara’da bir araya gelerek seçim zaferini değerlendirdi.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Başkanı Devrim Dural, yeni seçilen Belediye Başkanlarının borç dökümlerini afiş olarak kamuoyuna açıklanmasından duyulan rahatsızlığı...

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu’ndan AK Parti Mustafa Çağlayan’a sert sözler…

Çaycuma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti.

Zonguldak
GÜNDEM

Zonguldak İl Genel Meclisinde bu gün yapılan kritik oylama CHP’li bir üye AK Parti adayına oy vererek ihanet etti.

GÜNDEM

22. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, yarın Zonguldak’a gelerek CHP’li tüm Belediyelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ile ittifak yaptıkları konusuna açıklık getirdi.