Ereğli Haberleri

Ereğli haberleri ve güncel Ereğli gelişmeleri, Ereğli ile ilgili tüm video, Ereğli fotoğrafları ve Ereğli haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bisiklet etkinliği düzenlenecek.

Siyaset

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı deresi, Ereğli, Kozlu, Kilimli ve Filyos limanlarında yapılacak çalışmalar nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı...

Ereğli

Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başlattı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tedavi gören Sevda Şahin isimli hasta için 2 ünite Arh + kana ihtiyaç olduğu duyuruldu.

Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde; Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Öğretmenevi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşa otomobil çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Ereğli

Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine gönderilen sıcak yemek kabına yazılan not duygu dolu anlar yaşattı.

Ereğli

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis üyeleri Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ile SMMM Serkan Günaydın ilçe seçim kurulundan mazbatalarını aldı.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bacağını ‘Patpat’ olarak tabir edilen tarım aracına kaptıran 64 yaşındaki Zeki K. ağır yaralandı.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kaymakamlık binasının inşaatında çalışan yüklenici firmanın 25 işçisi, iki aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bozhane Limanı içerisinde yolunu şaşıran yavru yunusu Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri kurtardı.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 Nisan'da otobüs ücretleri ile 5 Nisan tarihindeki otobüs ücretleri arasında 50-150 lira arasında değişen oranlarda zam...