Heyelan Haberleri

Heyelan haberleri ve güncel Heyelan gelişmeleri, Heyelan ile ilgili tüm video, Heyelan fotoğrafları ve Heyelan haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Karabük'te meydana gelen heyelan sonrası 4 ev boşaltıldı.

Zonguldak

Karabük’te heyelan nedeniyle balkonu çöken iki katlı müstakil ev boşaltılırken 6 kişilik aile geçici olarak öğretmenevine yerleştirildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Büyük Tekke köyünde, toprak kaymalarına karşı tehlike arz eden noktalarda istinat duvarı yapım çalışmalarını sürüyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta bugün sabah saatlerinde etkili olan yoğun yağış sonrası Zonguldak-Ereğli yolu üzerinde heyelan meydana geldi.

YAŞAM

Karabük’te heyelan sonrası çekilen istinat duvarı etkili olan sağanak ve kar yağışı sonrası toprak kaymasına dayanamayarak çöktü.

Zonguldak
Zonguldak

Zonguldak-Ankara karayolu Shell Petrol mevkiide meydana gelen heyelanda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Zonguldak

Zonguldak-Ankara karayolu Shell Petrol mevkiide büyük bir heyelan meydana geldi. Seyir halindeki otomobilin üzerine büyük kaya parçaları düştü!

Siyaset

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, geçtiğimiz hafta yoğun yağış sonrası Zonguldak Merkez Asma Mahallesi’nde meydana gelen heyelan olayı ile ilgili...

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, heyelandan etkilenen belediye personellerinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kilimli
Zonguldak