Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın zimmetten yargılandığı bir davadan beraatini bilirkişiye rüşvet vererek sağladığını yazdık.

Üç gün sonra; Seks, vibratör, mastürbasyon yazılarıyla, şantaj kokan yorumlarıyla ünlü Ali Rıza Tığ, şahsıma “Genelev o….” İmasında bulundu.

Yıllardır hakkımda iftira attığı için 2019 yılında ilk karşılaştığım yerde yumruk attım.

Atmak zorunda kaldım.

Mahkemeye versen “Üzerine alınmış, alınganlığı tutmuş” diyor…

Söylüyorsun, anlamıyor. İnsana başka çare bırakmıyordu.

Kadın yasasından faydalanarak 6 ay süreli uzaklaştırma aldırdı.

Ama sadece uzaklaştırma, "beni dövdü” diye şikayetçi olamadı.

Bir arkadaşımın evine gittiğim olayını, viski içen AK Partili bir Belediye Başkanıyla birlikte öyle bir iftiraya çevirdiler ki, aylardır “Oturak alemcisi” iması ile yazıyor, sokakta konuşuyor.

Son olarak da Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın rüşvet haberini savunmak adına şahsıma karşı imalı iğrenç yazılarını sürdürdü.

Hala bize, “Sütyen bedeninden küçük kafalı” diyor…

Şimdi bende, ağzına dolağı seks, grup seks, vibratör ifadelerine göre “Vibratör kafalı” dersem olur mu?

Dersem ahlaksız oluyorum değil mi?

Peki, ne söylemem lazım bu şirazesi kaymışa...

Yazdığı hemen her yazıda HTS Kayıtları, MOBESE Kayıtları ve yazışmaların elinde olduğunu söylüyor…

Üstelik bunu Devlet koruması altında yapıyor.

Vali’ye, Jandarma Komutanına, Emniyet Müdürlerine, Başsavcılara methiyeler düzerken, aşağı Zonguldak insanına sövüyor, şantaj kokan yorumlarını sürdürüyor.

Vallahi olacak iş değil…

Sezai Çanakçı başta olmak üzere Ümit Bozkurt, İsmail Recai Şanlı, Zekai Bükrü ve bazı iş adamları, özelikle de istihbaratçılık oynayan Emre Acar gibi, AK Parti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş gibi FETÖ itirafçıları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar  gibi isimler de destek veriyor…

Ali Rıza Tığ da bel altı, yatak odaları yazı ve yorumlarıyla coştukça coşarken, arkadaşlarım dediği bu isimler, sövülen insanların yüzüne hala nasıl bakabiliyor anlaşılır gibi değil…

Hele AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın gazetecilerle ilgili son açıklaması ile sözde şehri dizayn ettiği Ali Rıza’ya destek vererek “Ahlaksız yazanlar var, ahlaksız, edepsiz, seviyesiz insanlar temizlensin” diyor…

20 Yıldır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Hamdi Uçar’a sormazlar mı?

Yıllardır asgari ücrete muhtaç ihtiyaç sahiplerinden işe girme karşılığı rüşvet isteyen bazı siyasiler olduğu iddiasına karşı, bu güne kadar tek kelime “Ahlaksız, edepsiz, seviyesiz” diye bir açıklamanız oldu mu?

“Eee sen her akşam ÖZSÜT’te FETÖ itirafçısı Ali Bektaş, AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan ve Ali Rıza Tığ ile  oturup, o iğrenç yazılarla geyik yapıp, Zonguldak siyasetini dizayn etmiyor musun?” diye sormazlar mı?

AK Partili esnaf Aydın Arıcı “Ben para istedi, vermedim aleyhime yazdı” diyor…

Karaman eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, “Para vermedim, hayatımı mahvetti” diyor…

Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın, “Zonguldak Ali Rıza’nın şantajlarından bıktı” diyor…

Ve ekliyor, “Benden 10.000 TL Para istedi” vermedim. Ali Rıza Tığ ile kim arkadaşlık yapıyorsa, Ali Rıza’ya bir gebeliği var demektir. Affedersiniz ama “Kıçı açıktır” diyor…

Hadi bu insanlara da ahlaksız, edepsiz, seviyesiz deyin…

Benden 10 Bin TL istedi vermedim…

Profesörden 100 Bin TL istedi…

2014 Yılında Ali Rıza Tığ’ın kendisinden avanta istediğini basın toplantısı düzenleyerek anlatan Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın, önceki gün Elmas TV’ye konuştu…

*

İşte Sami Aydın’ın açıklamaları;

Ali Rıza Tığ beni 8 senedir her gün yazıyor. Nedeni de belli. 8 sene önce benden 10.000 TL para istedi.

Bende vermeyince hergün iş yerimi yazıyor. Burası ne zaman yıkılacak, buranın kaçak olduğunun iddiasında bulunuyor.

Millete buraya gidilmemesi yönünde baskı yapıyor. Benim bu tesisim 25 yıldır var. Ben 25 yıldır buradayım. Tesise çıkıntı yaptığımız 8 metre yer hazinenin yeri. Hazineden biz burayı yapı kayıt belgesini aldık.

Sonra yine yazılarında yok buranın perdesi düştü felan diye yazılar yazıyor.

Bunun işi gücü Zonguldaklı esnaflardan para söğüşlemek. Buna birilerinin dur demesi lazım.

Beni 8 senedir her gün yazıyor. Bunu kendisine mahkemede hakime hanımda sordu. Hakim buna “10.000 TL meselesi nedir?” diye sordu.

Kendiside buna, “Abone parası” diye cevap verdi. Benim Ali Rıza Tığ İle hiçbir abonelik anlaşması yapmış değilim. Hiçbir reklam anlaşmamız yoktur.

Ali Rıza Zonguldak’ın üstüne bir sis gibi çökmüştür. İnsanların yatak odasıyla, insanların işiyle, insanların hayatıyla oynayan bir insandır bu. İşine geleni anlatan işine gelmeyeni hiç ağzına bile almayan bir kişilik.

Ali Rıza Tığ belli insanların güdümündedir. Ben şunu merak ediyorum. Ali Rıza Tığ ile arkadaşlık yapanları merak ediyorum.

Bu insanın neresi ile arkadaşlık yapıyorsun. İddia ediyorum Ali Rıza Tığ ile kim arkadaşlık yapıyorsa, Ali Rıza’ya bir gebeliği var demektir.

Affedersiniz ama kıçı açıktır demektir. Ali Rıza Tığ arkadaşlık yapılacak ne ahlaka sahip, nede iş ahlakına sahip. Ali Rıza’nın nesi ile arkadaşlık yapıyorsunuz. Duyuyorum. Herkesten para istiyor. Adamların canını aldırdı ya. Adamlar intihar etti.

Adamın yatak odasına giriyorsun. Yok hemşiresiyle yatan kim, yok genel müdürün sekreteri ile bilmem ne yaptı. Bunlar ayıp şeyler.

“Geçen gün yanıma ziyaretimi Profesör Doktor bir arkadaşım geldi. Dertleştik. Vallahi, billahi Allah’ın adıyla söylüyorum 100 bin TL para istemiş. Adamın istediği paralara bakar mısınız? Profesöre sordum.

“Neden suç duyurusunda bulunmuyorsun” dedim. Avukatı bundan bir şey çıkmayacağını söylemiş. Bunu bu adam herkese yapıyor. Zonguldak insanı bu adamdan bunaldı artık.

“Zonguldak’ı ben yönetiyorum” diyor adam ya. Sen kimsin ya! Vali için bunu yazarsın.

Emniyet müdürü için yazarsın. Niye giden başsavcı için bir şeyler yazmadın. Niye karısı Çevre Müdürü için hiçbir şey yazmadın.

Çünkü berabersiniz! Niye Ümit Bozkurt hakkında bir şey yazmıyorsun. Çünkü berabersiniz! Niye Sezai Çanakçı hakkında bir şey yazmıyorsun! Çünkü berabersiniz.

Belli insanlar hakkında hiç bir şey yazmıyorsun. Bu yüzden Zonguldak halkı artık senden bıktı. Senin tıklanmalarını felan söylüyorsun ama insanlar seni “Acaba kimin karısını yazdı” diye tıklıyor. Onlarda belli insanlar. Artık şu Zonguldak’ın yakasında düş”

”Sayın Vali’ye de rica ediyorum artık. Bu adam düşsün milletin yakasından. Sayın Valim iddia ediyorum söylüyorum. Benden 2013 yılında 10.000 TL para istedi. “Evet istedim” dedi. Abone parası. Ya sen kimsin benden 10.000 TL abone parası istiyorsun.

Ben burada küçük bir tesisim. Eren Enerji’miyim ben? Demir Çelik Fabrikası mıyım benden 10.000 TL Para istiyorsun? Gidiyorsun diyorsun ki, “Bu köprü benim İstanbul’a giderken geçiş ücreti verdin, sen köprüyü satın aldın zannediyorsun, dönüşte geçerken de para vereceksin” diyor. Ya ne cesaret bu ya! İnsanları töhmet altında bırakıyorsun. Ben bir Zonguldaklı olarak bu adamdan nefret ettim.

 Bu adam benden 10.000 TL istedi. Bunu kendi de kabul etti mahkemede. Atilla Öksüz bu duruma şahit. Benim yanımda da müzisyenim Tolga Eray vardı.

Ali Rıza Tığ başkasının ailesi ile uğraşıyor ama ben onun ailesi ile ilgili yazılanları okuyunca utanıyorum.

Sayın Valim, Sayın Emniyet Müdürüm, Sayın Başsavcım, Sayın Alay komutanım bu adam rüşvetçi bir adam. Bu adamın yazılarını okuyun takip edin beni anlayacaksınız. Sizden rica ediyorum bu duruma bir çeki düzen verin artık…

*

Buyurun Sayın Vali Mustafa Tutulmaz…

Hangi basın sıkıntılıymış?

Hangi basın hastalıklıymış?

Söz sizde…