GÜNDEM

Her an karşınıza Vali çıkabilir....

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, polis ekipleri ve askeri personelle beraber yeni yıl öncesinde trafik noktasında denetimlerde bulundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, denetim öncesinde emniyet güçleri, askeri personel ve gazetecilerin yeni yılını kutladı.

Ardından Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen araçları tek tek durdurarak denetim yaptı.

Vali Hacıbektaşoğlu, sürücülerin yeni yılını kutlayarak emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu. Denetim sonrasında açıklama yapan Vali Hacıbektaşoğlu,”Dim dik ataktayız. Çok güçlüyüz. Filistinde Gazze de masum insanlar kadınlar çocuklar ibadethanelerde heryeri bombayalan siyonistler, bütün dünyaya hakim olan bütün büyük güçler ulusalar arası güçler lal olmuş bu zulme devam ediyor. Bu zulüm devam etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti müsade etmeyecektir. Bizim milletimizin her ferdinde, zulme uğrayanlar devletimiz kapılarını açmıştır. Bu duruş zulmü engelleyecektir. İnsanlığın ölmemesi gerek. Depremde hayatını kaybeden insanlarımız bütün güvenlik güçlerimiz için Allahtan rahmet diliyorum. Zonguldak’ta 8-9 Temmuz 19 Kasım’da felaketler yaşadık. Bütün yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 2024 senesi çok daha iyi bir yıl olmasını diliyoruz. Huzur diliyoruz. Allah milletimizi devletimizi var etsin. 2024 yılını karşılamak için buradayız. Zonguldak’ın ilçemizde merkezde köylerde beldelerde milletimizin huzuru için bütün güvenlik güçlerimiz sağlık çalışanlarımız itfaiye ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenliği için ayakta olan bütün arkadaşlarla beraber olmaya çalışıyoruz. 2126 personelle, 413 araçla, 45 sahil güvenlik, sağlık çalışanlarımız
112 çalışanlarımız ve tabi sizler nöbettiniz. Herkesin yeni yılını kutluyorum”dedi.

Program hatıra fotoğrafının  çekilmesinin ardından sona erdi.