Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, ilçede iskansız bir binaya su aboneliği verdikten sonra apartmandaki asansörleri mühürlettirerek özellikle de yaşlı vatandaşların mağdur olmasına neden oldu.

Müteahhitliğini Ozan Şahin’in yaptığı 202 Evlet Mavikert Sitesi’ndeki apartmana iskansız olmasına rağmen su aboneliğini bağlattırarak suç işlerken, vatandaşlarında mağdur olmasına neden oldu.

202 Evlet Mavikert Sitesi’nde yaşlı ve dizlerinden ameliyat olan annesi ile yaşadığı mağduriyeti anlatan Esra Özkan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un seçimin hemen ardından iskansız binaya su aboneliklerinin bağlatılması için baskı yaptığını, su aboneliklerinin ardından yaşanan süreçte asansörlerin Belediye tarafından mühürlenerek mağdur olmalarına neden olduğunu anlattı.

‘İşine bak’ dedi, telefonu kapattı…

Binada yaşlı ve hastaların olduğunu, kendi annesinin de dizlerinden ameliyat olduğu için merdiven inip çıkamadığını belirten Esra Özkan, “Başkan Ali Aslankılıç bize su aboneliğini binanın iskansız olduğu için yaptırmadı. Kamil Altun seçimin hemen ardından su aboneliğine bizi zorladı. Ardından da asansörleri mühürledi. Binamızda yaşlı ve hastalarımız var. Annem dizlerinden ameliyat olduğu için Başkan Altun’u arayarak asansörü geçici de olsa açmasını istedim.  Sizin eşiniz  anneniz bu mağduriyeti yaşasa ne yapardınız acil bir şey olsa annemi nasıl inipdirip-çıkaracağım dediğimde  “işine bak “diyerek ukala bir tavırla cevap verdi. Belediye başkanının  görevi halka hizmet vermektir mağdur etmek değil. İskan yok diye asansörümüzü mühürlendi fakat 1 yıldır sü faturası ödüyoruz. İskansız binaya aboneliği  kendisi verdi. Hemde baskı  yaparak. Abonelik almazsanız suyunuzu keseriz dediler.  Hala kapalı  asansör çarşamba günü  kontrolümüz var nasıl çıkaracağımı düşünüyorum annemi. Bir belediye başkanı vatandaşa hizmet eder, mağdur değil. Ayrıca oraya vatandaştan aldığı oylar ile gelip bize ukalalık yapmamalı” dedi.

Editör: TE Bilisim