Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü hukuksuz bir şekilde yıkılan kilimli Balıkçı Barınakları’ndaki mağdur balıkçılara destek vermek amacıyla basın toplantısına katılan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, devletin insanları mağdur etme hakkı olmadığını söyledi.

Burak Erol, “’Ben yaptım oldu’ zihniyeti Zonguldak merkezde de Fevkani Köprüsü ile var. Köprüyü yıktın yerine koyacaksın. Burada da aynı, burada bir mahkeme süreci var. 12 Ekim tarihinde mahkeme kararını verir, ona göre hareket edersiniz. Bu insanları mağdur etmeye ne devletin hakkı var, ne belediyenin hakkı var. Belediye Başkanı diyor ki; buraya balıkçı lokantaları yapacağız. Abestle iştigal balıkçının olmadığı yerde nasıl balıkçı lokantası yapacaksınız. Bu yıkım hukuksuzdur” dedi.

Balıkçılara iftira atarak toplumu ikna etmeye çalışıyorlar

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, “Rant alanı olarak kullanmak için cebren el koydular. Balıkçılara iftira atarak toplumu ikna etmeye çalıştılar…

Sürekli kıyı kenar çizgisinde kalıyor deniliyor. Balıkçı Barınağı zaten kıyı kenarda olur. Birilerine peşkeş çekmeye çalışıyorlar çok kesin” dedi.

Editör: TE Bilisim