CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Sarıal mesajında, “Emperyalist Haçlı Seferine Karşı Büyük Zafer Kutlu Olsun. Büyük Türk Ulusu, en olumsuz koşullar altında, 30 Ağustos 1922’de Devrimci Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, emperyalizme karşı soylu bir mücadeleyi kesin bir zafere taşıdı. Tam 100 yıl önce Büyük Taaruzu zaferle taçlandıran Türk ulusu, emperyalist sömürge altında kıvranan ve çıkış arayan tüm mazlum uluslar için esin kaynağı oldu. 

30 Ağustos Zaferi, Türk Halk Savaşımının sonu değil, yeni bir aşamaya geçişini ifade etmektedir. Bu gün, yeni bir savaşım bizleri bekliyor. Bu savaşım; yıkılanları, tahrip edilenleri yeniden onarma savaşımıdır. Ekonomide, sosyal alanda, demokraside; eğitim, sağlık ulaştırma ve dış ilişkilerde ve yaşamın diğer tüm alanlarında vereceğimiz çağdaşlaşma savaşımı önümüzde durmaktadır. Bu Savaşımı CHP iktidarında CHP kadroları öncülüğünde başarılacaktır. Rehberimiz, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleridir.

100. yılında Büyük Zafer tüm halkımıza, Silahlı Kuvvetlerimize kutlu olsun.

30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde, Cumhuriyet değerlerinin vazgeçilmez olduğunu bir kez daha yineliyor; Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz...

Editör: TE Bilisim