CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pazara indi.

Açlık ve kara kışın kapıya dayandığını belirten Sarıal, iktidarın istifa ederek ülkeye en büyük hizmeti yapacağını söyledi.

Pazar esnafını dolaşan ve vatandaşlarla sohbet eden Erol Sarıal, “CHP Kilimli İlçe Başkanlığı heyetimizce Kilimli Halk Pazarında pazar esnafı ve pazara gelen yurttaşlarımız ziyaret edildi. Ziyarette, Sayın Genel Başkanımızın kaleminden topluma sesleniş broşürü esnafımıza ve yurttaşlarımıza dağıtıldı..

Meyve ve sebze fiyatlarının, henüz daha dalındayken, yaz sıcağında geçen Eylül ayının ortasındayken pazarda yönünü yukarıya doğru çevirdiği görülmektedir.

Okulların açılmasıyla kırtasiye, okul kıyafeti, öğrenci servisinde ortaya çıkan enflasyonun üstüne binen ulaşımda, enerjide ve gıdada yaşanan artışlar halkımızın belini iyice bükmüş, yüreğini burkmuş durumdadır.

Beslenme çantasını dolduramayan anne ve babalar çocuklarına karşı mahçup durumdalar.

Pazara inen vatandaş sayısının her hafta biraz daha azaldığı, bir çok tezgahın açılmadığına tanık oluyoruz..

Artan fiyatlar karşısında alım gücü düşen yurttaşımızın tane işi meyve sebze, dilimle peynir aldığı not edilmektedir.

Bu iktidara olan güven tümüyle sarsılmıştır. Ülkenin rahatlaması, döviz, faiz, enflasyon ve yaşam pahalılığı döngüsünden çıkabilmesi için AKP iktidarının normal süreyi dahi beklemeden hemen istifa etmesi gerekir.

Ülkeye yapacakları en büyük hizmet istifa olacaktır..

Editör: TE Bilisim