Diyorlar ki Merkez İlçe Başkanını görevden aldırdı.

O yetmedi merkez ilçe Başkanının il yönetim kurulunda görev almasını da engelledi.

‘Olur mu öyle şey, yalan söylüyorsunuz’ Belediye Başkanı Belediyenin işlerini bırakıp işi yok da teşkilat işleri ile mi uğraşacak  Olmaz öyle şey!

Diyorlar ki; Belediye de CHP’li kadrolar ile çalışıyor Başkan yardımcılarından danışmanlarına kadar hepsi CHP tandanslı bir tane Ak parti kökenli başkan yardımcısı bile yok.

Buna da kimse inanmaz!

O bahsettiğiniz Belediye Başkan yardımcıları CHP döneminde atanmış olsa bile gönülleri o zaman dahi hep AK Partili olduğundan onlarla çalışıyor!

Diyorlar ki; meclis üyeleri içerisinden yasal hakkı olmasına rağmen bir kişiye bile Başkan yardımcısı atamaması onlara güvenmemesini gösteriyor. Birde Şenol Şanal gibi başkan yardımcısı yapılıp da yarın birgün Başkan adayı olurlar diye korkuyor!

Bu kadar saçma bir şey olur mu!

Başkan meclis üyelerine değer vermediği için değil, onlar bu görevde çalışıp yorulmasınlar kendi mahalleleri ile daha fazla ilgilensinler diye düşündüğü için onlardan birini Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirmiyordur!

Diyorlar ki; halka kapımızı açacağız makam odasının kapısı olmayacak dedi. Sonra bırakın halkı başkan vekiline bile kapıyı kapattı!

Çok fesatsınız çok!

Başkanın makam odasının iki ayrı kapısı var açık olunca cereyan yapıyor. Maazallah vatandaşlar rüzgarda kalır hasta olur diye düşünüyordur Başkan! Meclis üyeleri de vekalet ederken daha rahat etsin diye daha konforlu olan arkadaki odayı onlara tahsis ediyordur!

Diyorlar ki; Belediye olarak tarihte ilk kez toplu taşıma yapmayı beceremedi, başka hiçbir şehir yok bunu beceremeyen vatandaşlar mağdur oluyor.

Asla bir beceriksizlik söz konusu bile olamaz!

Yine çok ayıp ediyorsunuz vallahi!

Başkanımızın vatandaşlar özellikle emeklilerimiz  otobüsler de ayakta sıkışarak rahatsız bir biçimde yolculuk yapmasın taksiye binip rahat rahat evine gitsin düşüncesinden kaynaklanıyordur bu durum!

Diyorlar ki; 3 yıllık icraatlarını sayarken utanmadan Mithatpaşa tünellerini de Uzunmehmet camisini de  gerçekleştirdiği projeler arasında saymış.

Saydığına göre muhakkak Belediye olarak bu projelere katkı sağlamıştır hatta bütçe olarak da destek vermiş olabilir. Başkanımız reklamı sevmediği için bunu bugüne kadar saklamıştır!

Diyorlar ki; işi gücü bırakmış Sivil toplum kuruluşlarına karışıyor Kızılay derneğine kim Başkan olacağına kadar yönetimine kadar müdahale ediyor. Nasıl bir kibirse istediği kişi atanmayınca yönetimi kabul bile etmiyor. Sonrada ‘karışmadım’ diye milleti saf yerine koyup yalan söylüyor!

Yapmayın arkadaşlar yapar mı öyle şey Başkanımız!

Fatih Akçayı da o önermez şimdi gelen Murat Kanlı ile de hiç alakası yoktur. Eminim.

Hele Başkan ayarladı bir süre sonra Kızılay Başkanı  çekilecek yönetimden biri Kızılay Başkanı olacak iddialarınıza gülüp geçiyorum!

Bu kadar da iftira olmaz.

Daha neler neler…

Onları da sonra sayarız.

İftira atıyorsunuz, biz saf mıyız, kanar mıyız böyle karalamalara!...