Medyatik Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz her konuda yaptığı açıklamalar ile yerel ve ulusal basında yer almayı seven bir politikacımız.

Hani kapı gıcırdasa Deniz bey kapının önünde basın açıklaması yapıyor bu kapıyı yağlamayan sorumludur diyerek gündeme gelmek istiyor.

İyi güzel bunu anladık.

İyi güzelde konunun ucu Kazım Eroğlu’na dokununca neden dut yemiş bülbül oluyor Yavuzyılmaz bunu anlayamadık.

Gündemde TTK maden makine fabrikasında çalışan ve test sonuçları pozitif çıkan işçilerin durumu var.

Şüphe üzerine çalışan işçilere covid testi yapılıyor, sonuçlar 3-5 gün gecikiyor sonra açıklanınca önemli bir kısmının pozitif olduğu ortaya çıkıyor.

Yani pozitif sonucu olan işçiler  bu 3-4 gün işe gidip herkese bulaştırıyor hastalığı.

Deniz bey durur mu ? Durmaz tabi alıyor sazı eline açıyor ağzını yumuyor gözünü. Madencileri göz göre göre hasta ettiler diyor, Ama her zamanki gibi TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu için tek kelime eleştiri yok.

Sanki madencilerin Genel Müdürü başka.

Deniz Yavuzyılmaz sana yakışan ortaya çıkıp maden makineleri fabrikası önüne gidip basını toplayıp oradan Sağlık bakanlığını eleştirirken bunun yanında ‘ Eyy Kazım Eroğlu sen nasıl yöneticisin burda şüpheli bir durum var iken insan hayatı söz konusu iken orda çalışan işçilerin test sonuçları ortaya çıkana kadar hala işe gitmelerini nasıl göze alıyorsun neden bu işçilere idari izin vermedin’ demek değil midir?

Deniz bey Cumhurbaşkanlığı genelgesine bütün kurumlar uyuyor mesai saatleri sabah 10.00 akşam 16.00 oldu ama Kazım bey Cumhurbaşkanı genelgesi dinlemiyor.

 TTK da memurlar sabah 08.00 aksam 17.00 mesaisine devam ediyor. Haberiniz var mı? Pandemi takmıyor Eroğlu. Bakalım şimdi tam kapanmada neler çıkaracak şapkasından.

Bu güne kadar aleyhinde tek laf etmeyen GMİS başkanı bile TTK’da Cumhurbaşkanı genelgesine uyulmuyor açıklaması yaptı siz farkında değilmisiniz bu vurdumduymazlığın ? Bu sorumsuzluğun ?

Ortalık 1 aydan beri çalkalanıyor.

TTK’ya köpüğü dayamışlar 4 sene boyunca sonra bir başka firmada ihaleye girince ihale iptal edilmiş sonrada tekrarlanan ihalede 4 yıldır malı götüren firma fiyatı tam tamına yarı yarıya düşürmüş.

Eee Kazım bey de tık yok.

Sormuş mu bunun hesabını nasıl 2 kat fiyata aldık bu malı demiş mi sorumlulara. Basında çıkan haberlere cevap verebilmiş mi?

 Yok öyle bir şey bunlar yalan demiş mi ? Hepsi bir yana üstelik kanserojen bir madde.

Eee  3 kuruşun hesabını soran yetimin hakkını savunan Deniz bey neredesiniz ucunda Kazım bey var ve yine sus pussunuz.

Böyle olunca samimi olduğunuza inanmak zor.

Bakın AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu’nun açıklamaları yayınlandı bu hafta onlar bile TTK’da yönetim zafiyeti var diyorlar.

Bu ne demek Kazım Eroğlu başarısız demek.

Onlar bile bunu söylerken Siz herşeyi eleştiren muhalafet Milletvekilinden böyle bir cümle duyamamamızın anlamı ne Deniz bey?

Bugün böylede dün farklı mıydı?

Değildi elbet. 3 yıl öncede fener tügvaya veriliyor diye yollara düştünüz yürüdünüz açıklama yaptınız. Ama genel müdürün adını ağzınıza almadınız. Sanki Tügva’ya veren Genel müdür Kazım Eroğlu değilmiş gibi.

O yerin Sakatlar derneğine kiralanması için kendisi göreve gelmeden yönetim kurulu kararı alınmışken Genel Müdür görevine gelince bu yönetim kurulu kararına uymayan ve o kararı iptal edip Tügva’ya kiralamayı gündeme getiren  Kazım Eroğlu değil miydi ? Neden onun ismini ağzınıza almadınız?

Açıklamalarınızın samimi olması için sorumlu kimse onun adını Mahalle arkadaşı, Baba dostu yada ahbap çavuş ilişkisini gözemeden eleştiri yapabilmeniz lazım.

 Oldu olacak GMİS başkanının açıkladığı gibi TTK tarihinde ilk kez olan elektrik kesintisi yüzünden üretimin günlerce durmasını başaran, önlemini almayarak buna sebep olan Hatta TTK Genel Müdürlük olduğundan beri 1983 yılından bu yana gelmiş geçmiş en düşük üretim ve en büyük zarar rekoru kıran  Genel Müdür Kazım Eroğlu’na başarı belgesi verinde olsun bari.