Saat 22.00’den sonra Türkiye genelinde alkol satışının yasak olmasına rağmen Müzik Şenliği adı altında 18 yaş altı gençelere alkol satışının yasak olduğunu hatırlatan Soydaş, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a göreve davet etti.

İşte Metin Soydaş’ın yaptığı açıkla;

AKP ‘Li BELEDİYE BAŞKANI ALi BELTAŞ ALKOL SATIŞINDA REKORA KOŞUYOR...

Zonguldak Kozlu ilçemizde 24/25/26 Eylül tarihinde konser yapılıyor.

Saat 22.00 dan sonra Ülkemizde içki satışı yasak olmasına rağmen,konser alanında saat 01.00 kadar içki satışı yapılıyor.

18 yaşına girmemiş çocuklara içki satışı yapılıyor, çocuklarımız bizim geleceğimizdir.

Zonguldak ilimizde ve ülkemizde covid 19 gibi bir lanet salgın hastalık varken bu konser neyin nesi .Zonguldağımız da ilerleyen zamanlarda virüs tavan yaptı diyecekler bunun sorumlusu Akp’li Kozlu belediye başkanı ve konsere şehirimizde izin verenlerdir.

Konser alanında çocuklarımıza   alkol satanlara gereken işlem yapılmalı,saat 22.00 dan sonra ülkemizde alkol satışı yasak olmasına rağmen Kozlu konser alanında alkol satışı yapanlara gerekli yasal işlem başlatılmalıdır.

Bu organizasyonu düzenleyen ve olumsuzluklara sessiz kalan Akp Kozlu belediye başkanı Ali BEKTAŞ’ı  ben ve tüm Zonguldak halkı kınıyor.

Sayın Mustafa Tutulmaz Valim şehirimizde bu yaşananları öğrenince bu olumsuz organizasyonun iptal edileceğini düşünüyorum,saygılarımla.

Editör: TE Bilisim