Kozlu KOZTAŞ Halk Otobüsleri işletmecisinin otobüs ve sefer sayısını düşürmesi nedeniyle bu sabah saatlerinde birçok vatandaş yolda kaldı. Zonguldak-Tıp Fakültesine sefer atan otobüslerde ise yolcular adeta balık istifi gibi hastaneye ulaşmaya çalıştı.

Bu rezalete kim son verecek?

BEKART Firmasının kamu ihale kurumuna yaptığı itiraz ve sonrasında açtığı davada rekabet koşulları oluşmadığı gerekçesiyle Kozlu Halk Otobüsleri ihalesi iptal edilmesi rağmen Belediye Başkanı Ali Bektaş, sefer sayısını düşüren KOZTAŞ’ı korumayı sürdürüyor.

Maliyetleri düşürmek amacıyla sefer ve otobüs sayısını düşüren firma Zonguldak-TIP Fakültesi arasındaki yoğun yolcuya rağmen otobüs sayısını artırmıyor. Bu sabah saatlerinde Zonguldak’tan dolu olarak kalkan otobüsler adeta balık istifi gibi yolcu alırken, yol güzergahındaki duraklarda bekleyen vatandaşlar otobüslere alınmadı. Saatlerce bir sonraki seferi bekleyen vatandaşlar çileden çıktı.

Denetim yapılsın!

Yol güzergahlarında saatlerce bekleyen ve otobüslerde balık istifi yolculuk etmek zorunda kalan vatandaşlar İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın denetim yaparak bu kaosa bir son vermesini istediler.

Editör: TE Bilisim