Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik ‘diktatör’ benzetmesi yaptığı gerekçesi ile hakkında ‘hakaret’ davası açtığı Rap’çi OZBİ ve evinde uyuşturucu yakalanan Sagopa Kajmer’in AK Partili Kozlu Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Müzik Şenliğinde gençlere konser verip vermeyeceği merak ediliyor.
Alkol firması Efes Pilsen’in anlaşması olan Moon Stage şirketinin AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın katkıları ile 24 Eylül tarihinde düzenlenecek ‘Dev Müzik Şenliği’nde sahne olacak Rap’çi OZB’ye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diktatör’ suçlaması ile hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmış, 26 Eylül tarihinde sahne alması beklenen Sagopa Kajmer’de evinde esrar ve kenevirle yakalanarak 17 yılla yargılaması sürüyor.

Muhafazakar kitleyi temsil eden AK Parti tabanında ciddi tepkilere neden olan Müzik Şenliği tam bir skandala dönüşürken, kararnamede daha iyi bir ile atanma beklentisi olan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin tavrı merak konusu oldu.

Bilindiği gibi; Geçtiğimiz yıl Zonguldak Belediyesi uzun bir aradan sonra festival hazırlığı yapmış, sanatçı Aleyna Tilki ile Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan konser vermesi amacıyla anlaşmış, ancak AK Parti kadrolarından gelen “açık giyiniyor” tepkileri üzerine iptal edilmişti.
 

Editör: TE Bilisim