Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yazılı ve sözlü uyarılarak mühürlenmesi istenilen Kozlu OPET Akaryakıt İstasyonu ve yanında bulunan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Metin Karaduman’a ait iş merkezi imar yolu olmaması nedeniyle sürekli ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyordu.
FETÖ/ PDY terör örgütü nedeniyle hapis cezası yatan firma sahipleri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve FETÖ İtirafçısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın güvenç partilerini verdiği OPET Akaryakıt İstasyonu, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yasal hale getirilmesi  yada Kozlu Belediyesi tarafından mühürlenmesi talebi bu güne kadar karşılık görmemişti.
Geçtiğimiz yıl bir ambulans şoförünü hapse girmesine, diğer kazazedenin de ölmesine neden olan kavşakta, istasyondan çıkış yapan sürücülerin kontrolsüz bir şekilde karayoluna giriş yapması  bu güne kadar pek çok maddi hasarlı kazalarında yaşanmasına neden olmuştu.
Tempo Gazetesi’nin “FETÖ korkusu, vatandaşı öldürüyor!” haberleri ile ısrarla üzerine gittiği imar yolu sorununun bir an önce çözülmesi yönünde yaptığı yayınların ardından bu gün Karayolları ekipleri bölgeye gelerek çalışma başlattı.
Kozlu Belediyesi tarafından mühürlenmesi gereken Kozlu OPET'e iş makineleri ile gelen Karayolları ekiplerinin nasıl bir uygulama yapacağı ise merak konusu oldu.

FETÖ korkusu, vatandaşı öldürüyor!

Zonguldak’ta bir cami inşaatına asılan hilafet bayrağı Vali Mustafa Tutulmaz’ı harekete geçirirken, FETÖ’den hapis yatan ve itirafçı olanların koruduğu Kozlu OPET akaryakıt İstasyonun imar yol’suzluğu nedeniyle ölümlü trafik kazaları yaşanması kimseyi harekete geçiremedi!

25 Ağustos 2021 Çarşamba 22:02

Kozlu Güney Mahallesinde bir camii inşaatına asılan hilafet bayrağı yetkililer başta olmak üzere herkesi harekete geçirdi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz hiç vakit kaybetmeden “Soruşturma” açtığını duyurdu.

İmar yolu olmayan İstasyon can almaya devam ediyor!

Ancak açıldığı günden bu yana Karayolları Geçiş İzni olmadığı için yasalara aykırılığı nedeniyle Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından da defalarca uyarılan Kozlu Opet Akaryakıt İstasyonu yolu can almaya devam ediyor.

FETÖ itirafçısı Ali Bektaş, mühürleyeceği tesiste güveç partileri veriyor!

17/24 Aralık operasyonları sonrası bir çok ortağı ceza evine giren OPET Kozlu Akaryakıt İstasyonu FETÖ İtirafçısı Ali Bektaş tarafından da korunurken, hemen her akşam büro katında oturup güvenç yemekleri düzenleniyor.

İmar yolunu yaparak yasal statüye kavuşması gereken OPET’ten akar yakıt alan sürücüler direk karayoluna çıkarak ölümlü trafik kazalarına neden olmasına rağmen bir bayrağa soruşturma açan yetkililerin neyi bekledikleri merak ediliyor.

Bilindiği gibi; Halk tarafından ‘AK Kavşak’ olarak bilinen Opet petrol ofisi, düğün salonu ve Apart Otel’in Karayolları Geçiş İzin Belgesi ve İşletme İzinlerinin Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından askıya alınması istendiği ortaya çıktı.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü’nün Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt imzalı yazıda;

“…..

Ancak imar yolu ve tesisin çevre düzenlemesi ile ilgili görülen eksiklikler üzerine tesis bağlantılarının Yönetmelik şartlarına uygun hale getirilmesi hususunda kurumumuz tarafından pek çok defa Kozlu Belediyesine sözlü ve yazılı uyarılarda bunulmuş olup, eksikliklerin giderilmesi esnasında trafik güvenliğinin sağlanması açısından Yönetmeliğin 24. Ve 36. Maddesine göre bahsi konu tesislerin Geçiş yolu izin belgesinin ve İşletme İzinlerinin Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından askıya alınması istenmiştir.” denildi.

Editör: TE Bilisim