Zonguldak’ta gönüllü olarak Madde Bağımlıları ile mücadele eden Madde Bağımlıları ile Mücadele Derneği, Efes Pilsen’in ana sponsor olduğu ‘Kozlu Dev Müzik Şenliği’nde kurulan alkol standları nedeniyle AK Partili Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı kınadı.

Önceki gece alkol alan bazı gençlerin alkolünde etkisiyle olay çıkardığını ve üzerlerinde kesici aletler bulunduğunu iddia eden Madde Bağımlıları ile Mücadele Derneği Genel Sekreteri Hülya Özçelik, yetkilileri göreve davet etti.

Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Özçelik’ın açıklaması şöyle;

Kozlu Belediye Başkanı olan

Sayın Ali Bektaş'ı Kınıyoruz.

 Zonguldak ilimizde gençlerimizi madde bağımlılığından uzak tutabilmek için bir mücadele başlattık. Zonguldak ili Kozlu ilçesinde Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali BEKTAŞ'ın düzenlemiş olduğu ve Efes Pilsen'in sponsor olduğu gençlerimize verilen konserde Konser alanında bulunan Alkol Standları yüzünden konsere gelen gençlerimiz burdan aldıkları alkolün etkisiyle dün akşam saat 21:00'dan sonra sarhoş olmuş Alkolün etkisiyle çevresine sataşmaya başlamış, bir kaç kişinin üstünden de Kesici Alet çıkmasından dolayı güvenlik güçlerimiz müdahale etmiştir. Alkol gençliğimizi tehdit eden sorunlardan bir tanesidir. Herkesin gözü önünde bu standların açılması demek gençlerimizi buna teşvik etmektedir.

Bu konseri düzenleyen Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali BEKTAŞ'I başta olmak üzere buraya katılım yapan tüm devlet temsilcilerimizi EVRENSEL MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE VE EĞİTİM DERNEĞİ YÖNETİM KURULU OLARAK KINIYOR. Yetkililerimizi göreve davet ediyoruz.

Editör: TE Bilisim