Kozlu Özel Halk Otobüsleri ihalesini alan, Kozlu Belediye Meclis Üyesi Murat Birinci’nin eşi Demet Birinci’nin firması olan SADUR Firması haciz yakalamalı araçları sakladığı iddia edildi!

Edinilen bilgilere göre SADUR Firması SET Otomotivden 5 araç kiralarken, kiralanan 4 araca haciz yakalama kararı uygulandı. Polisin her yerde aradığı araçları vermek istemeyen SADUR Firması araçları sakladığı iddia edilirken 1 aracın dün içerisinde yolcular varken haczedildiği öğrenildi.
Hacizli olan 2 Aracın Merkez mahallesi, Veysel Atasoy caddesi TTK 30 numaralı kuyu otoparkında, 1 aracın ise Kozlu Sahil Yolu’nda saklandığı iddia edildi. 

Öte yandan az sayıda araç ile taşımacılık yapan SADUR Firmasına vatandaşlar tarafından tepkiler büyüyor. Birçok vatandaş duraklarda otobüs beklerken adeta nöbet tutuyor. Neredeyse saat başı otobüs gelen durakta otobüs bekleyen vatandaşlar durumun bir an önce düzeltilmesini isterken, Kozlu Belediyesi durum karşısında yasaların uygulandığını ve verilen ek süre içerisinde durumun düzelmemesi durumunda ihalenin iptal edileceği bildirirken SADUR Firmasına yaptırım ve cezalar uygulandığını belirtti.
 

Editör: TE Bilisim