İyi Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci Kozlu Merkez’de görkemli bir seçim bürosu açtı. Seçim bürosu açılış törenine, İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İyi Parti İlçe Başkanı Adnan Ömür, Kozlu İlçe Başkanı Muazzez Çelik, partililerle ve vatandaşlar katıldı.

Kozlu rant ile anılmayacak

İyi Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, “Aslında biz ilk seçim beyannamemiz de her şeyi söyledik. Oyunu çalışkan birine verin. Artık rant için değil gerçekçi halka hizmet eden birine oy verin. Artık Kozlu rant ile anılmayacak. Durum vahim. Biz yine de bunu başaracak güçteyiz.

Kozlu sevdanız ağır basıyorsa iyi insan Hüdai Dökmeci'yi seçin. 2004 döneminde de aynı tabloyu almıştık. Biz bunu yine başaracağız. Biz ekmeğe her zaman saygımız var. İşçi çıkaracakmış gibi laflara aldanmayın. Belediyenin otobüs geliri ipotek altında. Seçimden sonra önceliğimiz sözleşmeyi uygun fiyatlara çekeceğiz.

Bugün 3 liraya Zonguldak’a gidiyor vatandaşlarımız. Zaten maaşlarının yarısını yollarda harcıyor. Su bedelleri ile vatandaşları soyuyorlar. Dünya kadar kaçak kayıplar var. Biz bunların tedbirlerini alacağız. Bunu da elimizden geldiği kadar faturalara yansıtmak suretiyle tahsilata uygun şartlarda vatandaşa uygun yapacağız. Yapanın yanına kar kalmayacak tedbirleri alacağız.

Tapu meselesi diye sahte tabu diye çıkarttılar. Ben tapu gibi tapu verdim. Biz Kozlu rant uğruna kimseye peş keş çekmeyeceğiz. Benim mali ve idari disiplinim vardı. Belediye aldım da ben ayda 450 bin geliri vardı. 2009 belediyeden ayrılırken 935 bin gibi denk bütçeyle bıraktım. Biz burayı doğru dürüst yönetmeye talibiz. Yolları da gerekeni yapacağız. Bunları yaparken vatandaşın isteklerini ön plana alacağız. Biz yalnız değiliz bizim başımızda Yavuz Erkmen gibi valimiz var.”

Mahalle baskı ile aday oldum

Kendisine halktan yoğun bir ‘Aday ol bizi yalnız bırakma’ söylemleri üzerine aday olduğunu belirten Hüdai Dökmeci, “Yolda yürürken vatandaş bizim boynumuzu bükük mü bırakacaksın dediler. Bende aday oldum. Sonra bizi aday gösterdiler. Bir tür mahalle baskısıyla aday oldum denilebilir. Ben diğerleri gibi oraya buraya gidip de beni aday yapın demedim. Yavuz Erkmen bana rica etti ve bende kabul ettim” dedi.

Editör: TE Bilisim