Su borçlularına yapılan icralar, Belediye Meclis Üyesinin eleştirisinin ardından geri çekildi.

Kozlu Belediye Başkanı FETÖ itirafçısı Ali Bektaş, pandemi dönemi olmasına rağmen su borcu bulunan onlarca vatandaşı Avukat aracılığı ile icraya verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın işlettiği ÖZSÜT Rentorant’ı on yıllığına indirimle kiralama ihalesi yaparak kıyak yapan Başkan Ali Bektaş, pandemi sürecinde yaklaşık 90 vatandaşı icraya verdi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci’nin konuyu sosyal medya duyurarak eleştiri getirmesinin ardından Ali Bektaş, icra işlemlerini durdu.

Yaklaşık 90 kişinin icraya verildiğini belirten Birinci, eleştirilerinin ardından 300 kişinin icrasının durdurulduğunu söyledi.

Su borcunu dahi ödemeyen vatandaşları bir de Avukat ücretleri ile mağdur ettiğini belirten Birinci, “Şuana kadar icraya verdiğin 93 kişiye yakın veya üstündekilerin haricinde benim yazımdan sonra yeni icra su borçlularını durdurdunuz buda bir bakıma verilecek olanlar adına fayda etmiş oluyor anlamına geldiği için yola gelmeye başladığınızı bir miktar olsun düşünüyorum

Editör: TE Bilisim