Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Belediye Başkanı Selim Alan’a bir bürokrat vatandaşlardan gelen ihbarları savsaklarken, Kozlu ÖZSÜT’ün arkasında denize dökülen hafriyatın sorumlularını bulamamış!

Gelen ihbarı ve olay yeri fotoğraflayarak sosyal medya hesabından yayınlayan Çevre Müdürlüğü personelinin siyasetçilerin hemen hemen her akşam takıldığı Başkuş yada toplanma kampı olarak bilinen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın işletmeciliğini yaptığı ÖZSÜT’ün kameralarını incelemek akıllarına gelmedi!

Çevre Müdürlüğü’nde üst akıl Selim Alan!

Önceki Çevre İl Müdürü’nü görevden aldıran Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, bu kez İl Müdürlüğünde söz sahibi olmak amacıyla kendine yakın Eray Afşar’ı Çevre’den Sorumlu İl Müdür Yardımcısı olarak atamasını sağladı.

Selim Alan’a yakın olanlar cezadan muaf!

Hafta sonu MHP MYK Üyesi Murat Kotra Çatalağzı Beldesinde faaliyet sürdüren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş.’nin bacasından çıkan filtrelenmemiş baca gazlarını yayınlayarak adeta ihbarda bulunmasına rağmen Çevre Müdürlüğü sağıra yatmıştı.

Eren Enerjiden seçim yardımı alan Selim Alan’ın adamı olarak Çevre Müdürlüğü’nde konuşlandırılan Eray Afşar’ın görev ve sorumluluğunda olan ihbarlar karşısında kamuoyuna karşı görev yapıldığı algısı yaratılırken, Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş hakkında yapılan ihbarlar sonuçsuz kaldı.

Kamera kayıtları neden incelenmedi?

Önceki hafta ise Kozlu ÖZSÜT’ün arkasına kamyonlarca toprak hafriyat döküldüğü ihbarı yapılmasına rağmen olay yerine giderek sorumluları tespit edemediklerini sosyal medya hesaplarında paylaşan Çevre Müdürlüğü yetkililerinin civarda bulunan işletmelerin kamera kayıtlarını incelememesi algı yönetimi olarak yorumlandı.

Editör: TE Bilisim