Ağabeyi FETÖ/PDY terör örgütü nedeniyle hapis cezası alan, FETÖ itirafçısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın kira kıyağı yaptığı AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, önceki akşam üçlü zirve gerçekleştirdiği iddia edildi.

Karantinada olması gereken Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın da katıldığı ileri sürülen toplantıda yapılan yanlışlara ve haksızlıkları muhalif olan gazeteci Alev Uzunbaş, Mustafa Özdemir, Ergin Özkul ve Umut Şekerci’yi ele alarak, aleyhte haberlerin nasıl engelleneceğini konuştular.

AK Parti’ye puan kaybettiren bu üçlünün, AK Parti içinde yapılan insan kıyımlarına ve Belediyelerde yapılan yolsuzluklarını sindiremeyen bir çok partili gazetecilere karşı önemli bir girişim başlatılmasından korktuklarını iddia ettiler.

Gazeteci Alev Uzunbaş ise “Özsüt’te yapılan toplantı ilk değil, son da olmayacak. Bundan sonra daha sık bir araya gelmek zorunda kalacaklar. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar. Zonguldak tüm gerçekleri, kirli ilişkileri öğrenecek. Bildiğimiz, gördüğümüz tüm yanlışları dile getirmeye devam edeceğiz. Enerjilerini Zonguldak siyasetini, basınını, bürokrasini ve STK’ları dizayn etmeye kalkışanları Zonguldak halkına şikayet etmeye devam edeceğiz. Ta ki, yüzlerini, yüreklerini ve enerjilerini Zonguldak’a çevirene kadar” dedi.

Editör: TE Bilisim