DSP’den CHP’ye, TDH’den AK Parti’ye geçen parti değiştirme rekoru kıran FETÖ itirafçısı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 24-25-26 Eylül tarihleri arasında Müzik Şenliği etkinliği düzenliyor.
Pinhani, Emircan İğrek, Anıl Piyancı, Perdenin ardındakiler ve Çağdaş Yengül-Yasin Mit, Manga, Gazapizm, Ozbi, Niyazi Koyuncu ve Selçuk Balcı’nın sahne alacağı Müzik Şenliği’nin ana sponsorunun alkol markası EFES Bilsen’in olması ve etkinlik alanında stand açacak olması şok etkisine neden oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti alkole karşı taviz vermezken, iddiaya göre FETÖ itirafçısı AK Partili Başkan Bektaş’ın düzenlediği fesvtivalin ana sponsorunun Efes Pilsen’in olması AK Parti’nin parti etiği ve tabanı örtüşmediği yorumlarına neden oldu.
AKP’li Meclis Üyeleri ne yapacak?
CHP’li Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un “Çok şanslısınız MHP’li, AKP’li Belediye Başkanınız olsa şimdi camideydiniz” sözlerinin ardından AK Partili Meclis Üyeleri özür beklemiş, daha sonra Meclis Salonunu terk ederek tepki koymuştu.
FETÖ itirafçısı, AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Bektaş’ın özellikle gençlerin katılım sağlayacağı müzik şenliğinde alkol markası olan Efes Pilsen’i ana sponsor olması ve sahilde stand kurması karşısında AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, teşkilatlar ve Meclis Üyelerinin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

 

Editör: TE Bilisim