İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen belediye dükkanları ihalesinde, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın sahibi olduğu Özsüt'ün bulunduğu yerin kira bedeli konusunda ihalede usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Bu suç duyurusu ve kamuoyunda yükselen tepkiler neticesinde, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ihaleyi iptal zorunda kaldı.

İhalenin iptal olmasının ardından, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş konuyla ilgili açıklamada bulundu. Adıbaş; "İYİ Parti olarak halkımızın yanında olup, her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı olduğumuzu, Zonguldak için faydalı ve doğru işlerde kim yaparsa yapsın yanında olacağımızı her zaman ifade ettik. Yanlış kararlarda ise karşı çıkacağımızı herkesin  bilmesini isteriz. Nitekim Kozlu Belediye Başkanlığının yaptığı ihalenin yanlış olduğunu, milletvekili de olsa asla ayrımcılık yapılmasına  müsaade edilmemesi düşüncesiyle mücadelemizi gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Bu düşünce ile yaptığımız suç duyurusunun nasıl isabetli bir karar ve halkın yanında olduğumuzun bir göstergesi olduğunu kamuoyuna bir kez daha ifade ediyoruz. Bu açıdan ihalenin iptal edilmesini olumlu buluyoruz.

Bizler İYİ Parti olarak halkımızın yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Hukuk dışı ve çifte standart uygulandığına inandığımız herşeyin de karşısında duracağız" dedi.

Editör: TE Bilisim