Birçok vatandaş araçların eksik sayıda olmasından dolayı duraklarda saatlerce otobüs beklerken, Kozlu Belediyesi tarafından SADUR firmasına otobüs sayılarını tamamlaması için vermiş olduğu 10 günlük ek süre ise bugün itibari ile dolması gerekiyordu.

TİLKİ’NİN AKLINA GELMEZ! 

Kozlu Belediyesi tarafından SADUR firmasına verilen 10 günlük ek sürenin noter tasdikli olmadığı, SADUR Firmasına giden tebligatında SADUR Firması yetkilisi Demet Birinci tarafından alınması gerekirken başkası tarafından alınmasıyla birlikte arada geçen 10 günlük ek sürenin yandığı ve yeni 10 gün daha ek sürenin verildiği öğrenildi.

SADUR Firmasının yetkililerinin süreyi uzatmak için yaptıkları bir oyun olduğu iddia edilirken, Kozlu Belediyesi yetkililerinin notere onaylatılması gerekirken bir tebligatı, nasıl bu şekilde SADUR firması yetkililerine yolladıkları ise merak konusu oldu.

KOZLU BELEDİYESİ’NİN HATASINI VATANDAŞ ÇEKECEK!

Kozlu Belediyesi tarafından verilen 10 günlük ek sürenin iş bilmezlik nedeniyle 10 gün daha uzamasının faturası Kozlulu vatandaşlara çıkacak gibi gözüküyor. Soğukta saatlerce otobüs bekleyen vatandaşlar bir 10 gün daha bu şekilde otobüs bekleyeceği tahmin edilirken, bazı iddialar ise bu işin danışıklı yapıldığı yönünde oldu.

O GÖRÜŞMEDE NE KONUŞULDU!

SADUR Firması Sahibi Demet Birinci ve Kozlu Belediye Meclis Üyesi olan eşi Celal Murat Birinci geçtiğimiz gün Kozluspor Lokalinde, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile bir araya gelmişti. Görüşmede ne konuşulduğu bilinmezken, geçen yıl silahlı saldırıya uğrayan Kozlu Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci kendisini vurduranın azmettiricisi olarak Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı suçlamış ve bu görüşme kamuoyunda çok konuşulmuştu.

Editör: TE Bilisim