Meğer Yeni Zonguldak demek Projelerin gizlenip saklanması demekmiş!

Yeni Zonguldak; ben yaparım olur kimse benden iyi anlamaz bilmez demekmiş!

Yeni Zonguldak; Merkez ilçe başkanından Kızılay başkanına kadar her yeri dizayn etmeye çalışmak demekmiş!

Yeni Zonguldak; Kozlu da akşamları sütlü mekan da şehrin siyasetini ve   önlerini açacak operasyonları projelendirmek demekmiş!

Yeni Zonguldak; seçimde kendisine destek verenleri seçim sonrası yok saymak yok etmeye çalışmak demekmiş!

Yeni Zonguldak; bitmeyen projeler demekmiş!

Yeni Zonguldak; başlayan ve bitimi sürekli ertelenen projeler demekmiş!

Yeni Zonguldak; Belediye Başkanının kapısının göreve geldikten sonra sökülüp birkaç ay sonra ise sıkı sıkıya kapatılması demekmiş!

Yeni Zonguldak; Nizam caddesinin parkelerinin tam 9 ayda döşenebilmesi buna rağmen Fevkani köprüsünün yıkımının 1 ayda olacağını iddia edebilmek demekmiş!

Yeni Zonguldak; seçim çalışmasında asla yıkmayacağız dedikten söz verdikten sonra seçimden sonra yıkacağız deseydik oy vermezdiniz onun için oy vermeniz için yalan söyledik sizleri aldattık diyebilen açık sözlü vekiller demekmiş!

Yeni Zonguldak; Belediyeye yüzlerce eleman alıp bunları çalıştıramamak böylece belediyenin geleceğini  ipotek altına almak demekmiş!

Yeni Zonguldak; şehrin her tarafını plastik trafik otopark yol dubaları ile süsleyerek şehire mükemmel güzellikler kazandırmak demekmiş!

Yeni Zonguldak; Valilik önündeki kavşak düzenlemesini göreve geldiğin ilk hafta içinde heykelleri ile birlikte yıkıp kaldırıp tam 3 sene geçmesine rağmen hiç birşey yapamayıp plastik dubalar ile kavşak düzenlemesi yaparak örnek bir vilayet önü planlaması demekmiş!

Yeni Zonguldak; herkese racon kesmek eleştiri yapanlara ise hazmetmeleri için kızılay maden suyu içmelerini önermek demekmiş !

Yeni Zonguldak; Belediye tarihinde ilk kez belediye otobüsü yada halk otobüsü olmaması vatandaşların minibüslere mecbur edilmesi demekmiş!

Yeni Zonguldak ilk kez otobüssüz bir dönemle vatandaşı tanıştırarak tarihe geçmek demekmiş!

Yeni Zonguldak; ismet İnönü anıtı önüne kaykay pisti yapıp itiraz edilince “Ben yapmadım TOKİ yaptı” deyip sonra harcanan paralar çöpe gitmesine sebep verip yıkmaya mecbur kaldıktan sonra “Halk istedi ben yıktım” diye açıklama yapabilmek demekmiş!

Yeni Zonguldak; çok ender olsa da her başarılı işi sahiplenip,  başarısız işlere müteahhit yüzünden oldu diyebilmekmiş!

Yeni Zonguldak; bahane üretmede rekor kıran yöneticiler siyasiler demekmiş.!

Ama ne yazık ki bu yeni Zonguldak’ın  3 senesini doldurmuş zamanında yapılsa bile yeni seçime en fazla 2 senesi kalmış!