CHP MYK'dan Harun Akın çıkmasına rağmen PM'sine darbe döneminin Belediye başkanı Ali Uzun'un getirilmesi parti tabanında şok etkisine neden oldu.

2011 Yılında yapılan genel seçimlerde Erkan Haberal nedeniyle MHP'den aday olamayan Ali Uzun, 2015 yılında yapılan genel seçimlerde AK Parti adaylarına oy istemişti. CHP'de üyeliği dahi bulunmayan Ali Uzun'un Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak PM'sinde yapılan toplantıya gelmesi CHP tabanında deprem etkisine neden olurken, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, tepki gösteren partililere "Eylem yapalım" çağrısında bulundu.

İşte Tarık Coşkun'un sosyal medya hesabındaki paylaşımı;

ARKADAŞLAR AH VAHI BIRAKIN BU PARTİNİN ÖZ EVLATLARI YOK MU EVET HERKESİN GÖNLÜNDE BİRİ YATAR SAYGILIYIZ BU KADAR DEĞİL PM DEN ŞAYET ALİ UZUN ÇIKARSA ŞAHSINLA DERDİMİZ YOK ANCAK ALİ UZUN DYP MİLLETVEKİLİ DAHA SONRA 2011 CHP NİN KARŞISINDA ADAY 2015 DE AKP YE OY İSTEDİ DAHA SONRA AKP DEN ADAYLIĞI GÜNDEMDEYDİ KALDIKİ PARTİ ÜYESİ DEĞİL SONUÇ OLARAK BÖYLE BİR KARAR ÇIKARSA TOP YEKÜN BÜTÜN ÜYELER AH VAHI BIRAKIP İLDE TOP YEKÜN SÜRECİ KİTLEYİP GENEL MERKEZİ BU KARARDAN GERİ DÖNDÜRMEK İÇİN EYLEM YAPALIM EVET PARTİ HİYERARŞİSİ ÖNEMLİ ANCAK ÜYELER PARTİLİLER YOK SAYILMAZ.


Editör: TE Bilisim