AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, aday tanıtımın toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. Belediye Başkanı Nuri Tekin’i açıkça uyaran Celil Uzun, “Bir tane arkadaşımızın tehdit edildiğini duyarsam, bunu senin yanına bırakmam” dedi.

Celil Uzun, “Benim dönemimde 5 kişi TTK’ya işçi alındı. Alınamaz diyorlardı, bakanlara yalvardık yakardık. İnsanlar açken ne söylerseniz söyleyin, önce insanlar evine aş-ekmek getirecek. Ona bakıyor.

Bırakın buradaki Plavracıları. Onlar konuşsun dursun. Biz AK Partiliyiz. Biz hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Biz her hafta Alaplı’yı hizmet bombardınına tutacağız. Belediyenin imkanlarından çok, Devletin imkanlarının Alaplı’ya geldiğini göreceksiniz. Bunlar zor işler değil.

80 projeden, 1 tanesini yapmış

Şimdi hesap günü geldi, burada 70-80 tane vaadi var. Bakın sadece bir vaadini yerine getirmiş, o da sahil. Sahilinde ağır yükünü çeken Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu’dur.

Alaplı Belediyesi 7 sene sonrasına borçludur arkadaşlar. Bırakın bu dönemi, bir daha döneme borcu var belediyenin. 100 Milyon borcu var Belediyenin…

Sanki Belediyeyi başka birileri yönetiyor havası var. Biz borçtan korkacak insanlar değiliz.

Sadece bir telefona bakar, ayağınızı denk alın

Üzüldüğümüz taraflar var. Biz hiçbir zaman Nuri Tekin’i üzecek bir şey yapmadık. Çünkü Alaplı’ya hizmet etsin diye düşündük. Fakat, bizimle ilgili olmayan şeyleri olmuş gibi anlatılması bizi üzüyor.

Açıklamasında tehditlerini ‘AK Parti’nin iktidar olduğu Türkiye burası’ şeklinde sürdüren Uzun konuşmasına şöyle devam etti: “Bizim gazetecilerimiz, bizim esnafımızın tehdit edildiğini duyuyorum. Bunu senin yanına bırakmam. Türkiye’yi AK Parti iktidarı yönetiyor. Mafyavari ayaklar bize sökmez. Ak Parti’ye de hiçbir zaman sökmedi!.. Sadece bir telefona bakar, ayağınızı denk alın!.. Bu size son uyarım. Bundan sonra kimi tehdit ettiğinizi duyarsam hesabınızı sorarım!.. Artık meydanı boş bularak, hareket etmek yok!.. Biz sevgi-saygı çerçevesinde seçim geçirmek istiyoruz. Tek amacımız Alaplı’ya hizmet etmek..  Bu konuşmayla sadece Nuri Tekin’i değil, belediye’de çalışan yada oradan nemalanan silahşörleri de buradan uyarıyorum. Sakın bir daha böyle işler yapmayın. Ne sokakta, ne de sosyal medyada”

Editör: TE Bilisim