Belediye seçimlerine kalan süre tam olarak 16 ay. Zaman çabuk geçiyor.

Geriye dönüp baktığımızda seçim çalışmalarında hizmet alabilmek için iktidar partisine oy vermeniz lazım diyerek ve CHP’nin yanlış adayı sonucu kazanılan Belediye Başkanlığı için son 16 ay kaldı.

Mart 2024’de 16 ay sonra geliyor.

Hani köprü altı esnafına oy isterken “Biz yıkmak için değil yapmak için geliyoruz. Yıkacaklar diye dedikodu yapılıyor inanmayın” denilen günler daha dün gibi değil mi?

Başkan olunca “Makam odasının kapısını kaldıracağım kapım herkese açık olacak” dediğiniz günler sanki birkaç gün önce gibi değil mi?

“Lavuar alanı projesini hemen yapacağız” deyip defalarca ihalesi yapıldı diye müjdeler verilmesi burayı otopark yapacağız denilmesi sanki birkaç hafta önce gibi.

Halk otobüslerinin senelerce çalıştırılamaması ve bunun suçunu emeklilere mal edilmesi bugün sanki unutulmuş gibi değil mi?

TOKİ tarafından yapılan sahil projesini sahiplendikten sonra bir türlü bitirilemeyince “TOKİ ve müteahhit kabahatli” diyerek sıyırma gayretleri de aylardır sürüyor.

İlçe başkanı ve il başkanını görevden aldırmayı kendine vazife edinerek yapılan girişimlerin partiyi paramparça hale getirmesi de daha dün gibi.

Bürokratları Ankara da şikayet ederek ki valilerde de dahil görevden alınmalarını sağlama başarıları elde edilmesi meselesi üzerinden de uzun aylar geçti.

Sonuç olarak, kaldı 16 ay!

Teşkilatı dizayn etmek artık zor.

Cumhurbaşkanı ile konuşma başrolü yok artık o rol kaptırıldı.

Sayılı gün çabuk geçer. Devam edin en büyük benim demeye.