Zonguldak Aytunç Topaloğlu Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 10. Haftası 27 Kasım Pazar günü dev bir maça sahne olacak.
Lige şampiyonluk parolasıyla giren iki takım Akınspor ve Çaycumaspor saat 14.30’da başlayacak mücadelede Karadeniz Ereğli’de karşı karşıya gelecek.
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve 9. Hafta kendi saha ve seyircisi önünde Alaplı Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Çaycumaspor Ereğli deplasmanına galibiyet için geliyor.
İsmail Yalçın yönetimindeki Akınspor ise geride kalan haftada elde ettiği 6-1’lik Çiğdemlispor galibiyetinin morali ile sahaya çıkacak. 
10.Hafta’ya maç eksiğine rağmen Kilimli Belediyespor’un önünde 19 puan ve averajla lider giren Akınspor’un Çaycumaspor karşısında puan kaybına tahammülü yok. Alaplı Belediyespor’un 4-1’lik Gelik galibiyeti ile maç fazlasıyla liderliğe yükseldiği ligde Çaydeğirmeni Belediyespor maçına da mutlak favori olarak çıkacak Kilimli Belediyespor’un önünde 10. Hafta’yı da lider geçmek isteyen Akınspor, Çaycumaspor ile de aradaki puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor. Kritik maç öncesi Çaycumaspor ile lider Alaplı Belediyespor arasındaki puan farkı 5.

Editör: TE Bilisim