Çaydeğirmeni Belediyespor'un tecrübeli teknik adamı Berkan Bülbül, bu sezon ve gelecek sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bülbül, “ Bu sezon çalışmalara erken  başlasaydık, şuanda şampiyonluk içinde olurduk. Ancak bu sezonu geçerek gelecek sezon için planlar yapmaya başladık. Bunun içinde önemli oyuncuları kadromuza kattık, katmaya da devam edeceğiz. Gelecek sezon Süper Lig de süper bir ekip kurarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunun içinde Başkanımız Satılmış Gebeş’e söz verdik ifadelerine yer verdi.  

Bülbül, sezon başı biraz daha erken gelebilseydik,şu anda şampiyonluk planlamaları üzerine konuşuyor olabilirdik. Göreve geldiğinden bu yana takımımızı daha iyi yapabilmek için , hedefe gidecek ve takımda ki arkadaşlık ortamını üst seviye çıkartacak oyuncu grubunu sağladığımızı düşünüyorum. Büyük başarılarda tecrübe, çalışmak ve arkadaşlık vardır.Bizde bu felsefede devam edeceğiz.

Göreve geldiğimden bu yana iyi ve kötü günde bizlerden desteğini esirgemeyen, Belediye Başkanımız Sn.Satılmış Gebeş'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Futbolu seven bir başkanımız var. Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyoruz ve bunun alt yapısını bu seneden kadro olarak hazırlamaya devam ediyoruz.

 


Hedeflerimiz var ,kaliteli isimleri kadromuza katmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz.Bu sene iki ve ya üç ismi daha kadromuza katıp transferi kapatacağız dedi...

Editör: TE Bilisim