Orhan Demircan Sezonu Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor kulübü amatör kümede bulunan takımı bu gün Nibeoğlu Gençlerspor Kulübü ile Çaycuma sentetik sahada karşı karşıya geldi.

Karşılaşma ilk yarıda;  14 dk Ömer Aydın  26 dk Alperen Akçelebi’nin attığı gol ile 2-0 lık skor ile tamamlanırken,  Karşılaşma İkinci Yarıda; 48 dk Ozan Topçuoğlu  52 dk Yasin Yıldırım  65 dk Berat Temelkuran  68 dk Harun Tıska ve 90 dk Moussa Dagnoko atmış olduğu gol ile maç 7-0’lık skor ile Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği galibiyeti ile sonuçlandı.

Pes etmeden mücadele eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü 1. Amatör Kümede bulunan Takımı azmini ve gücünü katlayarak Play-off karşılaşmalarında yer alması gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Takımını ve Teknik Heyeti tebrik ederek Play-off karşılaşmalarında Gökçebey Spor Kulübü ve Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü ve bütün sporcu kardeşlerimize başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim