Zonguldakspor teknik patronu Şenol Demir  görevinden istifa etmesi sonucunda Zonguldakspor yönetimi takımın başına tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural’ı getirecekti.

Bir saat önce Yılmaz Vural’la telefonla görüşen Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Muammer Toprak, Vural’ın bugün Giresunspor ile anlaşması nedeniyle kendisini Zonguldakspor’a kazandıramadıklarını ifade etti.

Toprak, yaptığı açıklamada, “ Yılmaz Vural hocamızla telefonla görüştüm. Kendisine Zonguldakspor’a gelmesi için görüştük. Zonguldak’a gelerek Zonguldaükspor’u şah kaldırmasını istedim. Ayrıca heykelini dikelim bile dedim. Ancak Yılmaz Vural, Zonguldakspor’a gelmeyi bende isterdim. Ama bu gün Giresunspor ile anlaştım diyerek teklifimizi mecburen geri çevirdi. Giresunspor ile anlaşmasıydı Yılmaz Vural’ı Zonguldakspor’un başına getirecektik ”dedi.

Toprak ayrıca, çarşambaya kadar teknik adam konusunu durdurduk. Çarşamba günü yapacağımız toplantı sonrasında Başkanımız ve yönetimimizle birlikte yeni teknik adam konusunda bir karara bağlayacağız. Şuanda Gündemimiz de M.Ali Karaca gibi çok değerli hocalarda bulunmakta. Şuanda çarşambaya kadar teknik adam konusunda bekleme kararı aldık”dedi

Editör: TE Bilisim