Okul sporları faaliyet programında yer alan,  Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler  Arası Gençler Futsal Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası 14-18 Şubat tarihleri arasında  Zonguldak’ta yapılıyor.

Müsabakalara 12 ilden 16 takım katılacak. Bugün başlayan müsabakalar öncesinde  açılış töreni düzenlendi.

Şampiyonaya;

ERKEKLERDE:

Muğla Özel Başarı Temel Lisesi, Antalya Atatürk Anadolu Lisesi, Kocaeli İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa İnegöl Spor Lisesi, Gaziantep Akkent Anadolu Lisesi, Sivas Ahmet Layık Spor Lisesi, Tokat Erbaa Merkez Anadolu Lisesi, Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KIZLARDA:

Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Bursa İnegöl Spor Lisesi, Konya Spor Lisesi, İstanbul Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzurum Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi  takımları katılıyor.

Site spor salonunda yapılan açılış törenine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü  Ahmet Metin Turanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, siyasi  parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, bazı daire müdürleri ve sporseverler katıldı.

Müsabakaya katılan takımlar madenci elbisesi ve bareti  giyerek  seremoniye  çıktılar.Salonun ışıkları söndürülerek loş bir ortam oluşturuldu. Takımların yerlerini almasının ardından şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal marşımız okundu. Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  takımlara başarılar diledi.

Gençlere çok önem verdiklerini belirten Vali Ahmet Çınar ise  müsabakaların  centilmence geçmesini temenni etti ve başarılar  diledi.

Editör: TE Bilisim