Fenerbahçe transferde büyük bombayı nihayet patlattı. Arsenal ile sözleşmesini fesheden dünyaca ünlü yıldız futbolcu bu akşam İstanbul'a geliyor. Ayrıca Sarı lacivertliler Mesut Özil'le görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı lacivertliler, Mesut Özil'in İstanbul'a geldiğini açıkladı ve bir de fotoğraf paylaştı.

Özil'den işlk açıklama

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil NTV'de telefon bağlantısında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu "Fenerbahçeme geleceğim için çok mutluyum. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe'deyim. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını!" ifadelerini kullandı.

67 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Sarı lacivertlilerin görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in, Fenerbahçe'de giyeceği forma numarası da belli oldu. Mesut, sosyal medya hesabından '67' yazarak paylaştı. Memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan 67 numarasının yeni takımındaki forma numarası olacağı belirtildi.

Öte yandan Zonguldak Devrek'li olan Mesut Özil'in Alman benliğinin ağır bastığı yönünde olumsuz eleştirileri de 67 forma numarası paylaşımı ile susturmuş oldu. Ayrıca Mesut Özil ulusal ve uluslararası dünyaca tanınan ve twitterda 25 Milyon takipçisi olması sosyal medyada Zonguldak ve Zonguldaklı sayısını da artırmaya yetti. Onlarca Fenerbahçe taraftarı ve Mesut Özil hayranı 'Memleketim artık Zonguldak' paylaşımında bulunması Zonguldak'ın marka değerini de artırması Zonguldaklıları sevindirdi.

Editör: TE Bilisim