Zonguldak’ta amatör kümenin yüküne çeken Fener sahası  soyunma odalarının modern bir hale gelmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor. Yüklenici firma Fener semtinde bulunan soyunma odalarında yıkım işlerini tamamladı.

Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen ve  Hamdi Uçar, Ak Parti İl Başkanın Zeki Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Fener sahasında incelemelerde bulundular.

Yeni soyunma odalarının kısa  zaman içinde tamamlanarak sezona yetiştirileceği  ifade edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hakan Yüksel, Fener sahasının  sentetik zemininde  yırtılan bazı  kısımları Milletvekilleri Türkmen ve Uçar’a göstererek yenilenmesi gerektiğini anlattı. Sahayı  yeninde inceleyen Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen ve  Hamdi Uçar, zeminin yenilenmesi için çalışma başlatılacağını  belirtiler. Konu ile ilgili duygularını dile getiren  AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, “Spor müdürümüzün bakanlığı sunduğu bir proje kapsamından atıl gibi olan yerde milletvekillerimizle birlikte görmek istedik. 1978 yılından beri atıl durumda bir alan. Hiçbir fonksiyonu olmayan ahıra benzeyen bir yer. Şimdi modern şeklinde bayan soyunma odaları olan yeni bir projeyle zaten Zonguldak merkezde amatörlerin oynadığı tek bir alan var. Bunu halısını da değiştirmek süratiyle futbolcularımıza çocuklarımıza iyi bir spor tesis yapmak istiyoruz. İnşallah bunu da buradan başlatmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim