Zonguldak’ın tanınmış eski antrenörlerinden Ali Fuat Uzun, Şenol Demir’in istifası sonrasında hem yönetime hem de Zonguldak siyasetçilerine verdi veriştirdi.

Şenol Demir’in sezon sonuna kadar devam etmeliydi ifadesine yer veren Uzun, Yılmaz Vural konusunda adeta patladı.

Uzun, Devre  arasında takımın en önemli futbolcularının başında gelen Okan’ı  da parasızlıktan satmak zorunda kaldı ondan sonra birileri çıkıyor Yılmaz Vural’ a teklif yaptık ama başka bir takımla anlaşma aşamasında olduğu için teklifimizi kabul etmedi diyerek beyanatlar veriyor. Sanki dalga geçiyor milletle yahu senin bir sezonda harcadığın parayı Yılmaz Vural restoranlarda eğlence yerlerinde bahşiş diye dağıtır dalgamı geçiyorsunuz siz yoksa bedavadan reklam yapıp havamı atıyorsunuz” ifadesine yer verdi

UZUN’UN FACEBOOK HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

“Şenol hocanın istifası ile ilgili alel acele yazmaya çalıştım söylemek istediklerimi tam anlatamadım. Hocalar gelir gider yada yollanır bunlar futbolun doğasında var. Zonguldak sporun hocası kim olursa olsun bizim hocamızdır saygıda kusur etmeyiz onun için yazdıklarım gelecek hocayla alakalı değil benim hazmedemediğim Pazar günü maçtan sonra hoca istifa ediyor.

Hemen bir takım isimler dolaşıyor demek ki herkes taarruzda bekliyor birileriyle Şenol hocanın istifası gündemde değilken bile bazı hocalarla pazarlıklar yapılmış. Bu gün gibi aşikâr etik mi değil kaldı ki seni yıllar sonra ikinci lige çıkaran ve çıktığı kadroyla ilk senesinde Paly Off sınırından dönerek başarılı bir sezon geçiren Şenol hoca bu kadronun takviyeye ihtiyacı varken iskelet kadroyu koruyamadan bu seneye başladı.

Yetmedi devre arasında takımın en önemli futbolcularının başında gelen Okan’ı  da parasızlıktan satmak zorunda kaldı ondan sonra birileri çıkıyor Yılmaz Vural’ıteklif yaptık ama başka bir takımla anlaşma aşamasında olduğu için teklifimizi kabul etmedi diyerek beyanatlar veriyor. Sanki dalga geçiyor milletle yahu senin bir sezonda harcadığın parayı Yılmaz Vural restoranlarda eğlence yerlerinde bahşiş diye dağıtır dalgamı geçiyorsunuz siz yoksa bedavadan reklam yapıp havamı atıyorsunuz ayıptır bu şehirle kimse dalga geçmesin yok şampiyonluğa oynarız yok play Off’a kalırız diye insanları yanlış yönlendirmeyi. Bu kadro ancak kümede kalma mücadelesi yapar bunu sezon başında gene buradan paylaşmıştım şimdi söylemiyorum şuanda küme düşme barajının çok üstünde bir yerdeyse takım başarılıdır ama hedefi yukarılarda gösterip te takım orta sıralarda olunca başarısız gözüküyor takvim satmakla üç kuruş oradan beş kuruş buradan gelsin demekle şampiyonluğa takım kurulmaz hedef sezon başlamadan konur ona göre transferler yapılır sezona başlanır ama hem para harcamayacaksın ligler başlasın iki maç kazınınca havalara girip şampiyonluk naraları atmayacaksın şimdi soruyorum gelecek hoca bu takımı play off’a sokacak yada şampiyon mu yapacak bunlar olmayacaksa neden hocanın istifasını kabul edersin sezonu bitirirsin teşekkür edersin başka hoca bakarsın buna itirazım yok.

Ama yaptıklarınızla kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz bu takımın yanlızlığın da sadece yönetime yüklemiyorum gerek siyasetçiler gerek belediye başkanları sadece seçim zamanları piyasaya çıkıyorlar daha öncede yazdım bugün seçim olsun hangi parti olursa olsun fark etmez adayların bir tepsi baklavayla gittikleri il yer Zonguldak spordur seçilirse Zonguldak sporu şaha kaldıracaklardır ama ne seçilen nede seçilmeyen bi da ne hikmetse Zonguldak spor kulübünün önünden geçmezler.

Geçmediler ama bir final maçı olsun bu insanların hepsi protokol türbinde yer alırlar final maçında başarılı bir netice alınırsa sanki her şeyin kahramanı onlar gibi senede bir kez uğradıkları burada en ön saflarda boy gösterirler seyirciyle oley yaparlar ama maç başarısız giderse daha hakem son düdüğünü çalmadan önce mazeret bildirir oradan kaçarlar ülkemizin en güzel illerinden biri olan Zonguldak’ımıza yazık oluyor.”

Editör: TE Bilisim