Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın duvar ve tartan pist çalışması nedeniyle yüklenici firma geçici süre ile Zonguldak Kömürspor’a stadın kapılarını kapatmıştı. 
Bu nedenle Zonguldak Kömürspor yönetimi, İskenderunspor ve kupa maçı olan Gümüşhanespor karşılaşmalarını Devrek İlçe Stadı’nda oynanması için TFF’ye başvurmuş ancak TFF’de ise buna izin vermemişti.  Ancak 8. Hafta maçı olan Karacabey Belediyespor maçı  Devrek İlçe Stadı’nda oynanması ise kesin gözüyle bakılıyordu.  
Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Timur Uzun, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor basın sözcüsü Şükrü Öztürk ve Müteahhit firma sahibi Nurullah Gonca sürpriz bir toplantı ile bir araya geldiler. 
Yapılan toplantı sonrasında Zonguldak’ı mutlu edecek bir haber geldi ve 8. hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor müsabakası Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacakken, 10. Hafta maçı olan Kastamonuspor maçı da Devrek İlçe Stadı’nda oynanmasına karar verildi.
Ayrıca Yüklenici firma koltuklandırma ve  tartan pist çalışmalarını 12. Hafta oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesinde bitireceği ve bu önemli maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacağı açıklandı.  
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “İl Emniyet Müdür Yardımcımız Timur Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve Mütahhit firma sahibi Nurullah Gonca ile  yapılan toplantıda 5 Ekim’de oynayacağımız Karacabey müsabakası Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanacak olup 15 Ekim’de oynayacağımız Kastamonuspor müsabakasını Devrek İlçe Stadı’nda oynama kararı alınmıştır. 30 Ekim’deki Kocaelispor maçımız koltuklandırma ve pist işi bitmiş halde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanacaktır.”

Editör: TE Bilisim