Zonguldakspor- Fethiye maçında 10 dakikada 4-3'lük bir skorla maçı veren Zonguldakspor taraftarına ve Zonguldak halkına şok yaşattı.



Yıllardır Zonguldak'ta spor yazarlığı yapan İMZAMEDYA yazarı Mustafa Emen, bu maçı yorumladı.



Ölü denizde boğulduk diyen Mustafa Emen'in köşe yazısı şöyle; 



http://www.imzagazetesi.com/olu-denizde-bogulduk-3-0dan-4-3-35883.html



Zonguldakspor mutlak 3 puan için gittiği küme düşme potasındaki Fethiyespor deplasmanında 75. dakikada 3-0 önde götürdüğü maçı kalan bölümlerde yediği peş peşe şok gollerle 4-3 kaybederek tüm camiayı kahretti. Daha önemlisi 10 dakikada 3 gol birden yiyerek kırılması zor bir rekora imza attı.



Herkes şokta, herkes üzgün…



Nasıl olmasın ki…



Bu hata mıdır, yoksa başka başka bir şey midir anlamak mümkün değildir…



Sen 3-0 öne geçmişsin ve rakibin tüm ümitlerini çime gömmüşsün ve maçın bitimine 10 dakika kala nasıl oluyor da Zonguldakspor gibi bir takım kalesinde 3 gol birden görüyor.



Ya arkadaş 10 kişiyi defansa boylu boyuna dizmiş olsan, topu sağa-sola dağlara, taşlara vakit geçirmeye oynasan adamlar 10 dakikada 3 gol birden atması mümkün değildir. Futbolda böyle bir şeyin olması için mucize gerekir sanırım bunu da başaran takım da Zonguldakspor olmuştur.



Maçı 3-0 götürdüğümüz anlarda inanın bayram yapıyorduk. Keçiörengücü takımı da kendi sahasında Anadolu Üsküdar’a yeniliyordu ve tamam dedik Play-Off kapısını bize ardına kadar açtı derken, sen inanılmazı başar ve 4 gol birden yiyerek maçı 4-3 kaybet.



Bu olacak iş değildir. Böyle bir hovardalık daha görülmemiştir.



Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner de isyanlarda adamın dili tutuldu adeta, bu mağlubiyeti içine sindiremiyor, nasıl sindirsin ki. Yazıktır bunca emeklere, daha sonra detaylı açıklamalar yapacaktır, bunu ifade etti. Taraftarlarla konuştum inanın hepsi ağlamaklı durumda konuşamadılar bile. Yutkunarak “Abi şoktayız, kahrolduk” diyebildiler.



Valla içimden daha çok şeyler yazmak geliyor ama işin detayını bilmeden mağlubiyetin nasıl olduğunu öğrenmeden sadece üzüntülü olduğumuzu ve herkes gibi bizim de kahrolduğu muzu ifade etmek isterim. Bu kahredici yenilginin nasıl olduğunu en iyi bilen teknik patron Şenol Demir’in de bir açıklaması olacaktır elbette. En yetkili olarak ondan bir dinlemek lazımdır.



Üzgünüz hem de çok üzgünüz…



Futbolun içerisinde her türlü sonuç var ama böyle bir sonucu kabul etmek mümkün değil. Yenersin, yenilirsin bunlar hep oluyor, olacaktır da. Fakat bu kadar da uzun boylu değildir.



Daha fazla da söze gerek yok…



Fethiye’de fırtına gibi estik, ama 10 dakikada Fethiye’nin ölü denizinde boğulduk…
Editör: TE Bilisim