TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci devrenin ilk karşılaşması olan 20. Hafta maçında deplasmanda Fethiyespor’a  konuk oldu. 
Karşılaşma saat 14.00’te Fethiye İlçe Stadı’nda oynandı. Zonguldak Kömürspor,  ilk maçta 4-2 yendiği Fethiyespor’u ikinci maçta da 2-1 mağlup etti.   
Özellikle Fethiyespor karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda 48’de Mevüt Çelik ve 82’de ise  Fatih Bektaş’ın attığı gollerle  muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 3 puanın sahibi oldu.
Maçın ardından alınan 2-1 galibiyet sonrasında Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim galibiyetin sevincini yaşadı.   
Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan play-off temsilcimiz Zonguldak Kömürspor puanını 34’e çıkarırken sırlamada ise 9. sıradan 7. sıraya yerleşti. Fethiyespor ise 22 puanda kaldı. 
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz ligin 21. Haftasında 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 1461 Trabzonspor’u konuk edecek.  

Editör: TE Bilisim