Zonguldak’ta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım coşkusu yaşandı.

Bu sabah itibaren önce Ereğli sonra ise Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Aziz Yıldırım’a Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği adına Alaborina Restorant'ta yemek düzenlendi.

Yemeğe, Fenerbahçe Spor Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila, Ereğli Fenerbahçe Şube Başkanı Serdar Özbek, dernek üyeleri ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Yıldırım,  “İmkanlarınızın elverdiğince Fenerbahçe Derneğine üye olmalarını rica ediyorum. Burası emeğin başkentidir. Kömürün çıkarmakta geride kaldığı pahalı olduğu ve ithal kömürün alındığı şeklinde bilgiler aldım. Bu da bizi üzmüştür. İnşallah iler ki yıllarda bu hatadan dönülmüş olunur. Sporda da Zonguldak çok önemlidir. Zonguldakspor’a başarılar diliyorum. inşallah eski gücüne kavuşur” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Başkan Yıldırım, Akdemir ve Demirci’ye isimleri yazılı imzalı Fenerbahçe Forması hediye ederken, Fenerbahçe Zonguldak taraftarlar derneği üyelerine ise Fenerbahçe rozetini kendi elleriyle yakalarına taktı. 

Başkan Yıldırım’ın hediyesi sonrasında ise Başkan Akdemir, Madenci tablosu, GMİS Başkanı Ahmet Demirci  Baret ve madenci heykeli, ZOnguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ZOnguldakspor forması ve atkısını Başkan Yıldırım’a hediye ettiler. 

Verilen hediyelerin ardından salonda bulanan tüm Fenerbahçeliler Başkan Aziz Yıldırım ile fotoğraf çektirmek için adeta bir biriyle yarıştılar. 

Gecenin geç saatlerine kadar süren yemekte, Fenerbahçeliler gönüllerince eğlendiler.   

   

Editör: TE Bilisim