Troy Karma astroloji Eğitim ve Danışmanlık’ın sahibi Zafer Özyiğit, 2021 yılının çok hızlı olacağını, ekonomik krizlerin dünyayı kavuracağını ve erken seçimlerin olma ihtimalinin yüksek olduğu bir yıl olacağını iddia etti.

116 numaralı tutulmaların Türkiye’de 1984 yılında Anap’ın hükümete geldiğini, 2002 yılındaki tutulma ile de hükümetin değiştiğini belirterek, Türkiye’nin yıldız haritasında Kasım ve Aralık ayının erken seçim yaşabileceğini söyledi.

Ünlü astrolog Özyiğit “2021’de ne olur? 2021’in Kasım’da bir tutulma var. Tam tarihi 19 Kasım 2021’de bir tutulma var, 4 Aralık’ta Güneş tutulması var. Bu iki tutulma Türkiye’nin erken seçime gidişini gösterir. Bu tutulmalar Türkiye’nin erken seçim ihtimalini gösterir.

30 Ocak Merkür kovaya geçiyor ve 1 Şubat’ta da akabinde Venüs Kova’ya geçiyor, 7 Ocak’ta da Mars Boğa’ya geçiyor, 10 Şubat-15 Şubat’ta ne olur? Çok kritik. Burada siyasi bir kriz olabilir. Bu siyasi krizin ekonomide yarattığı refleksi anlatıyor bize. Bu refleks dış kaynaklı gelebilir. Benim siyasetle bir işim olmaz, ben bir ilim adamıyım. Şubat kritik, Nisan ayı daha da kritik, bu iki dalga halinde olacak Kasım ve Aralık ayı seçimleri gösteriyor.  Yeni bir partnerin dahil olacağını gösterir. Ülkenin erken seçim düzlüğüne gittiğini gösteriyor. Çok hareketli bir yıla giriyoruz. Halk iradesinin, halkın sözünün dikkate alındığı zamanlara doğru gidiyoruz. Daha sonrasında dijital para dünyayı kasıp kavuracak. Bu daha çok 2022’den sonra olacak. Aşama aşama olacak.” İddiasında bulundu.

Editör: TE Bilisim