“Susturmaya çalışmak için sağı solu arıyorlarsa ben susmam. Karşılıklı çay içeceğinize ahlaksız yazı yazanları uyarın. Ahlaksız yazan kişi sizden güç alıyor. Bana baskı yapıp susturamazsınız” diyen Hülya Özçelik, doğruları söylemek için sade bir vatandaş olarak kalsada yine susmayacağını belirterek, “İnsanları salak yerine koymayın. Akıllıları da susturmak için uğraşmayın” paylaşımında bulunarak Ali Rıza Tığ’a yönelik yaptığı eleştirilerin ardından baskı gördüğünü iddia etti.

Hülya Özçelik önceki açıklamasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın işlettiği ÖZSÜT’te bel altı yazılarıyla ünlü Ali Rıza Tığ ile sürekli görüştüğünü, ahlaksız yazılar karşısında kendisini uyarmadığını dile getirmişti….

İşte Hülya Özçelik’in paylaşımı;

Susturmaya çalışmak için sağı solu arıyorlarsa ben susmam…

Kimse yazılarımdan dolayı sağı solu aramasın konunun muhattabı benim aranacaksa beni arasınlar. Ben yazdığım herşeyin arkasındayım yazarken de bulunduğum konumdan güç alarak yazmıyorum bir vatandaş olarak ve siyasi gecmisim olduğu için yazıyorum. Yazdıklarımda nokta ucu kadar yanlış bişi varsa ben özürde dilerim. Ama doğruları yazdığım halde susturmaya çalışmak için sağı solu arıyorlarsa kusura bakmasınlar ben susmam Menfaatim için bu güne kadar hiç bir yannışı savunmadım savunan varsa savunsun.

Karşılıklı çay içeceğinize uyarın…

 Bu sağı solu arayan kişiler acaba bizlere saldıran kişiye demiş mi gençler için yola çıkan bu dernekle ne alıp veremediğin var dur diye karşılıklı çay eşliğinde dedikodu yapacağınıza bu insana yannışlarını anlatınki öğrensin.

Ahlaksız yazan kişi, sizden güç alıyor…

Siz burda yaşamadığınız için sokaktaki insanlar bu ahlaksız yazıları yazan kişinin bu gücü sizlerden alıyor diye konuşuyor onları nasıl susturacaksınız babasını annesinimi arıcaksınız. Bu insanin size verdiği zararı görmicek kadar körmü oldunuz .

Derneğimizin baskanini arayıp hayırlı olsun bizler ne yapabiliriz diye sordunuzmu Yazdığım yazılar içinizi acıttığı kadar keşke salgın hastalıkta benim vatandaşım ne durumda diye düşünüp içinizi acısaydı Hani bir söz vardır ya tok açın halinden ne anlar diye .

Baskı yapıp susturmaya çalışıyorsunuz…

Baskı yapalım belki susar diye boş işlerle uğrasacaginiza beni arayıp Hülya hanım gelin hep beraber sizlerde destek olun şehrimizdeki insanlara yardımcı olalım desinler, ben yardımada desteğede hazırım yeterki siz samimi olun kendinizi değil kentimizi düşünün. Ben ister siyasi partide görev alayım ister STK larda ben şahsi olarak elestiri yaparım bulunduğum konumu kullanarak oradan güç almam beni kimse kendine benzetmesin koltuktan güç alanlarla koltuğa güç verenleri aynı kefeye koymayın.

Sade bir vatandaş olsam da susmayacağım…

Bulunduğum konum ne olursa olsun susmam sade bir vatandaşta olsam susmam herkez kendini düşündüğü için bu şehir bu hale geldi.

İnsanları salak yerine koymayın…

Akıllıları da susturmak için uğraşmayın…

Sehirde 20 yıldır bir tane iş sahasi açılmadı Üniversite mezunu çocuklarımızın kimi sigortasiz askeri ücretin altında sağda solda çalışıyor kimide iş bulamadiğı için ailesinden uzak büyük şehirlere göç ediyor .Koltuktaki insanların gözünün içine bakar hale geldi halkımız belki benim çocuğumuda işe alırlar diye susuyor.Hayatinizda siz hiç ilimizdeki pazayerine aksam saatinde gittinizmi ordaki anneler kimliğimiz belli olmasın diye yüzlerini örtüp akşam geç saatlerde pazarcilarin yere çöp diye attiğı sebzeyi meyveyi topluyor .isterseniz bir akşam oranın durumunuda size resimler ispat ederim. İnsanları salak yerine koymayın akıllı olanlarıda susturmak için uğraşmayın.

Hülya’yı susturmak için aramayın…

Kaç senedir arayipta hatırını dahi sormadığınız kişileri arayıpta Hülyayı susturmak için aramayın Ben gerekeni konuştum ben bulunduğum dernek ismiyle değil bir vatandaş olarak Yannislari dile getiriyorum uyanın eyyy Zonguldak halkı diyorum durmicam siz ne yaparsanız yapın durmıcam ya bu şehirdeki insanlara borcunuzu ödiceksiniz yada benim gibi sesleri dinliceksinizki emin olun diğer yazimdada söyledim hiç bişi sizin bıraktığınız gibi eskisi gibi değil bu sesler o kadar çok ki zamanı gelince bunuda öğreneceksiniz .

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ının arkasına sığınmayın…

Ben sizlerden kendi adıma bişi istemiyorum ben oy alıp koltuğa sizi getiren bu mağdur insanlar için hizmet istiyorum iş istiyorum aş istiyorum bir gün benimle beraber şu kapıları çalıp içerdeki yangınları görün istiyorum gittiğim evlerin birinde bir çikolata için ayağıma yapışıp ağlayan çocuğun gözyaşlarını görün diyorum Cumhurbaşkanımızın yaptığı TOKİ yol tünel cami gibi hizmetlerin arkasına saklanmayın ve Cumhurbaşkanımızın teşkilatlara ilgili konuşmalarını iyi takip edin yoksa bu şehirde kaybeden siz olacaksınız .Size faydası görünen insanlarida bir an önce kendinizden uzaklaştırın yanınızda tutup koruyup onlara güvenmeyin çünkü size zarar getiren onlar haberiniz olsun Ben bir halkım son sözü halk söyler .

Editör: TE Bilisim