Uzun yıllar Zonguldak siyasetinde hizmet eden Hülya Özçelik, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın “Zaman zaman çok ahlaksızca yazılan yazıları görüyoruz (Zonguldak medyasında), bunların basınla alakası olamaz, okumuyoruz zaten, ahlaksız, edepsiz, seviyesiz insanlardır’’ sözlerini eleştirirken, “Ahlaksız yazanlarla ÖZSÜT’te oturup çay içiyordunuz” diyerek tepki gösterdi.

Özçelik, “Bu ahlaksız yazıları yazdığını sokaktaki herkes biliyor, konuşuyor, bizim bunla ilgili açıklama yapmamıza bile gerek yok. Özsutte bu insanlarla oturup karsılıklı çay içtiğinizi görenlerde çok. Hani demişsiniz ya bizim yaptığımız hizmetleri yazsın gazeteler diye bu arkadaşımız milletin özel hayatını yazmaktan sizin yaptığınız yada yapamadığınız şeyleri gündeme taşımak için vakti olmuyor ki bunu kendisine biz anlatmaya çalıştık, anlamadı. Siz bari anlatın belki anlar”dedi.

Pandemi sürecinde Zonguldak halkını yalnız bıraktıklarını belirten Hülya Özçelik, AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımlarının arkasına sığındığını söyledi.

 

İşte Hülya Özçelik’in o açıklaması…

Milletvekili nihayet varlığını gösterdi…

Ak parti milletvekilimiz nihayetinde ilimizde varlığını gösterdi .iki yıla yaklastığımız salgın hastalıkta sadece bir sefer ilimize gelen ondada basınla beraber bir iki saat esnafımızı gezen milletvekili en nihayetinde ilimizi hatırladı .Ben bu güne kadar asla yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri arkasından konuşan biri olmadım ,kendi menfafatim var diyede susmadım.Uzun yıllar ilimizde siyasette kalan biri olarak beni eleştirenlere sadece şunu söyledim. Keşke benim yaptığımın yarısını bu şehirde bulunan insanlar için yapabilseydiniz keşke helal olsun size diye sizler hakkında söyleyebilseydim.

Salgın hastalıkta neredeydiniz?

Salgın hastalığın ve ölümlerin en yoğun olduğu dönemlerde ilimize mağdur insanlar için dışardan hayırsever vatandaşlar koli koli gıda yardımı yaparken hangi siyasi parti temsilcisi olursa olsun biz hiç birini ilimizde görmedik kimi siyasetçi eşiyle ben evde ekmek yapıyorum evinizde kalın diyerek sosyal paylaşım sitelerinden bizlere resim yolladı kimi bir saat geldi peşinde basın ordusuyla gövde gösterisi yapıp ilimizi terk etti. Kapanma olduğunda esnafından tutun çalışamayan işçisine kadar her birimiz zor durumdayken nerdeydiniz.

İnsanlar neler yaşadı haberiniz var mı?

Devletimizin bizlere tanıdığı imkanlar dışında siz kaç tane garibanın sofrasına bir ekmek koydunuz çalışmadığınız halde siz yüklü miktarda maaslarinizi cebinize koyup sıcacık evinizde TV karşısında ayağınızı uzatırken bu şehirdeki insanlar neler yaşadı haberiniz varmı ? Şehrimize geldiğinizde kendi kurduğunuz iş yerinde bürokrat yemeklerinden başka nereye hangi evin kapısına gititniz .İki dönem seçim çalışması geçiren ben evlerin içine kadar girip buzdolaplarındaki küflü peynirleri bile görüp elimden geldigince yardım eden tek aday benim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasına sığındınız…

Sayın Vekilim hiç kusura bakmayın insan kötü günde belli olur sizler Cumhurbaşkanımızın talimatiyla yapilan TOKİ ,yol tünel cami gibi hizmetlerin arkasına sığınıp sanki bunları kendiniz yapmış gibi göstererek kimseyi kandıramazsıniz bana göreve geldiginiz günden beri şahsi olarak kendinizin yaptığı bir tane hizmet gösterin bana diyinki salgın hastalıkta ben bir eve koli yardımı yaptım bana diyinki kendi maaşımdan bir kişiye yardimci oldum.

Ahlaksız yazanlarla ÖZSÜT’te oturup çay içiyorsunuz…

Son zamanlarda ilimizde evet bir basın camiasında sorun var varda bu basındaki arkadaşın kimlerden güç alıp bu ahlaksız yazıları yazdığını sokaktaki herkez biliyor konuşuyor bizim bunla ilgili açıklama yapmamıza bile gerek yok .Özsutte bu insanlarla oturup karsiliklı çay ictiginizi görenlerde çok Hani demişsiniz ya bizim yaptığımız hizmetleri yazsın gazeteler diye bu arkadaşımız milletin özel hayatını yazmaktan sizin yaptığınız yada yapamadığıniz şeyleri gündeme taşımak için vakti olmuyorki bunu kendisine biz anlatmaya çalıştık anlamadı siz bari anlatin belki anlar …

Salgında yanımızda Allah vardı, seçimlerde sizin yardımcınız olsun…

Secimler yaklaşıyor yakında Zonguldak’ı unutan vekiller tek tek ilimizde olacaklar bu belli bişi ama hiç bir şey sizin bizi bırakıp Ankara'ya gidip unuttuğunuz gün gibi aynı kalmadı .Hiç bişi eskisi gibi değil .Salgın hastalıkta Allah bizim yardımcımız oldu inşallah önümüzdeki seçimlerde de sizlerin yardımcısı olur

Editör: TE Bilisim