AK Parti'de delege seçimleri haftasonu başlıyor. 13 Bin üye sandık başına gidiyor.



19 Temmuz tarihinde başlayıp 23 Temmuz Pazar günü saat 17.00 de sona erecek olan delege seçimlerinde Merkez ilçede 13 bin üye 22 Temmuz Cumartesi günü sandık başına giderek oy kullanacak.



21 Temmuz Cuma ve 22 Temmuz Cumartesi günü 3 Belde, 23 köy ve 19 mahallede delege ilçe kongresinde oy kullanacak delege seçimleri yapılacak. Köylerde merkezi konumdaki yerlerde, beldelerde de belde binalarında yapılacak olan Delege Seçimlerinde, Merkez İlçede 19 Mahalle delegesi için İl Binasında Sandık Kurulacak.



AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Binasında Cumartesi günü yapılacak olan ve 19 Mahalle delegesinin belirleneceği seçimler için Saat 10.00 ile 17.00 arasında sandık kurulacağını, Merkez ilçede kayıtlı yaklaşık 13 bin üyenin oy kullanacağını söyledi. Köy, Belde ve Merkez ilçenin 19 mahallesinde yapılacak olan Delege seçimlerine tüm AK Parti üyelerinin katılarak, delege seçimlerinde rol oynamasını istediklerini ifade eden Zeki Tosun, Pazar günü tamamlanacak olan Delege Seçimlerinin ardından belde ve ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim