AK Parti Genel Merkezi’nin Zonguldak’ta 4 İlçe Başkanı ile yola devam kararı tartışmalara neden olurken, 2019 yılında yapılması muhtemel seçimlerde AK Parti’nin Zonguldak’ta ciddi bir yara alacağı tahmin ediliyor.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunu, ihaleci, akraba, vatandaşına tepeden bakan, halkla diyaloğu kopuk olan teşkilatların değişeceğini söylemesine rağmen, AK Parti Genel Merkezi’nin Çaycuma (Ahmet Çolakoğlu), Devrek (Serdar Kelebek), Gökçebey( Hayrettin Karadağ)ve Ereğli (Fatih Çakır) İlçe Başkanları ile yeniden yoluna devam etme kararı tepkilere neden oldu.



Hemen hemen tüm İlçelerinde ciddi sorunlar yaşayan Zonguldak AK Parti teşkilatlarında, kendi ağırlıklarını korumak isteyen Zonguldak Milletvekillerinin Genel Merkez’e baskı kurduğu tahmin ediliyor.



Rehavete kapılan, metal yorgunluğu olan, parası ile partiyi idare etmeye çalışan, partinin etiketi ile ticaretini düzelten, vatandaşların sorunlarından bi haber olan, kibirli ve vatandaşına tepeden bakan bazı İlçe Başkan ve yöneticilerinin değişmemesi yapılacak ilk seçimde AK Parti’nin ciddi bir oy kaybına neden olacağı tahmin ediliyor.
Editör: TE Bilisim