AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna aranan 4 isim bu gün Ankara’ya çağrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Avcı ile yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilirken, Partinin Gençlik kollarından gelen AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da davet isimler arasında yer aldı.

Saat 14.00’de yapılacak görüşmeye çağrılan 4 isim arasında yer alan AK Parti Ereğli eski İlçe Başkanı Mustafa Demiray ise Zonguldak’ta sürpriz isim olarak karşılandı.

Zonguldaklıların tanımadığı Mustafa Demiray Ereğli İlçesinde Er Evyap İnşaat şirketinin sahibi olarak faaliyetini sürdürürken, Ereğli AK Parti İlçe Başkanlığı görevini de üstlenmişti. 24 Haziran 2018 yılında  yapılan genel seçimlerde AK Parti’ye adaylık için başvuran ilk isim olan Mustafa Demiray’ın Zonguldak’ta özgül ağırlığı olmadığı ve Milletvekillerinin ve belediye başkanlarının taban (teşkilat) ve halk arasında oluşan kopukluğu gidermekten çok uzak olduğu belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim