Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ‘’Üye sayımız 70 bin 873, yıl sonu hedefimiz 80 bin rakamına ulaşmaktır’’ dedi.

Tosun, gazeteci Orhan Akyüz’e, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partilerinde, Zonguldak’ta ki il başkanlığı görevini iki dönemdir sürdürdüğünü bildirdi.

İktidarın desteğiyle kentte gerçekleştirdikleri çalışmalarla taraflı tarafsız her kesimin beğenisini kazandıklarına da zaman zaman şahit olduklarına dikkati çeken Tosun, şöyle konuştu.

‘’AK kadrolarının tek amacı, halkına en iyi hizmeti sunmaktır. Tüm milletvekili ve belediye başkanlarımızla birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Teşkilatımızın önemli fikirlerinden faydalanarak, her kesimin takdirini toplamamızın yanı sıra uyumlu çalışmaktayız. Önemli projelere de imza atmaktayız, aramıza fitne ve fesadı sokmamaya da özen gösteriyoruz. Parti teşkilatının tüm kademeleriyle uyum içinde çalışmalarımız sürmektedir.’’

’ÜYE SAYIMIZ 70 BİN 873’’

İl Başkanı Tosun, Zonguldak’ta ki ilçe başkanlığı kongrelerinin tamamlandığını, ilçe gençlik kolları kongrelerinden de Gökçebey, Devrek ve Alaplı’nın 26 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildiğini anımsatarak, şunları söyledi:

‘’İlçe gençlik kolları kongrelerinin ardından il gençlik kolları kongresini sonuçlandıracağız. Gençlik kolları kongrelerimizin tamamlanmasının ardından, genel merkezimizin yetkili organlarının vereceği karar doğrultusunda da bu yıl içinde hayırlısıyla il kongremizi yapacağız. Şunu herkes bilmelidir ki AK Parti de görev için kavga edilmemelidir, çünkü partimiz istişare partisidir. Üye sayımız 70 bin 873, yıl sonu hedefimiz 80 bin rakamına ulaşmaktır. Üye sayımızı her yıl artırmayı hedeflerimize koyduk. Bizler Rabia’ya sıkı sıkıya sarılmış dava insanlarıyız. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için var olmaya devam edecektir. Partimizin kuruluşunun, Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkışının en önemli dönüm noktalarından birisi olduğu inkar edilemez. Ülkemizin kalkınmasında önemli projeleri hayata geçiren partimiz, gelecek nesillerin de umut ışığı olmuştur. Partimiz yok edilmek istense de halkımızın yanı sıra liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşuyla buna muvaffak olunamamıştır.  Bunun en büyük ispatı, kanıtı da 15  Temmuz da hain bir darbe girişiminin bertaraf edilmesidir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile hızlı kalkınma ve hızlı büyüme ile geleceğin ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’sini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz,  AK Parti, vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde görmektedir.

‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız’.

‘’SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILMALI’’

Seçimlerin zamanında yapılmasından yana olduklarına işaret eden Tosun, şöyle dedi:

‘’AK Parti olarak yetkili organlarımızdaki yöneticilerimizin de zaman zaman ifade ettiği gibi seçimlerin zamanında yapılması alınmış doğru karar olacaktır. Erken seçim partimizin gündeminde olmadığı gibi, her an yarın seçim olacakmış gibi teşkilatımız erken seçimlere de hazırdır. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, zamanında yapılmalıdır. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da defalarca açıklamalarında yer verdiği gibi 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır.’’

‘’CUMHUR İTTİFAKI FEVKALADE’’

Tosun, ‘’Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde olduğu gibi Türk demokrasisini güçlendirecek yeni reformlara Cumhur ittifakı olarak imza atacağız. Cumhur ittifakı fevkalade. Liderimizin talimatıyla temelini Cumhur İttifakı’nın oluşturduğu anlayışı koruyacağız, korumaya da devam edeceğiz. Bundan sapma kesinlikle olamaz, sapanların da partimizde yerinin olmayacağı bilinmelidir’’ diye konuştu.

Zeki Tosun, tüm dünyayla birlikte Türkiye de de etkisini sürdürmeye devam eden corona virüsü pandemisiyle ilgili alınması gerekli tedbirlerin harfiyen yerine getirilmesinin insanlık adına herkesin görevi olduğunu, bu uğurda görevlilere zorluk çıkartılmayarak yardımların esirgenmemesini istediklerini sözlerine ekledi.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Editör: TE Bilisim