AK Partili Mehmet Baş’ın Selim Alan’ın Zeki Tosun’u görevden aldırmak amacıyla yaptığı kumpas ve entrikaları ifşa etmesinin ardından bu kez AK Parti Kurucu Üyeleri arasında yer alan kemal Aydın sosyal medya hesabında ifşalara başladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u yıpratarak görevden aldırmak amacıyla başında Yaşar Gök’ün bulunduğu ekip içerisinde bulunan Kemal Aydın, içinde bulunduğu ekibin Başkanı olan Yaşar Gök’e imalı göndermelerde bulundu.

Gök’ün TTK’da Satın Alma memurunu değiştirttiğini ima eden Kemal Aydın, Gök’ün çamaşır suyuna su karıştırarak Devlete sattığını ima etti.

“Bir garip Hikaye” başlığı altında imalı göndermede bulunan Aydın, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’nun kandırıldığını, Selim Alan’ın siyasi entrikalar için görevlendirdiği Yaşar Gök’ün kuruma hileli kimyasal madde sattığını iddia etti.

Diğer taraftan Aydın, Yaşar Gök ve ekibinin milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu hakkında çok ağır sözler söylediğini ima ederek, daha önce Mehmet Baş’ın gündeme getirdiği Polat Türkmen’e yönelik ağır hakaretler edildiği iddiasını adeta doğruladı.

İşte AK Partili Kemal Aydın’ın sosyal medya hesabında yaptığı o imalı paylaşım;

Bir garib hikaye

YAMALİ ile MİKSER

Uzun mehmet kömürü bulduktan sonra kaç yıl geçti bilmem hikayemiz bir kömür kasabasında geçer.

Hikaye bu ya işde bu kömür kasabasında YAMALİ ile MİKSER adında iki kişi yaşar ilk zamanlar bir birini tanımayan YAMALİ ile MİKSER siyaset sayesinde tanışırlar DNA ları çok yakın olmalı ki çabucak anlaşır ve aşk derecesinde kaynaşırlar.

Hem siyaset hem ticaret derken YAMALİ kömürü sobaya atmaktan başka kömür hakkında bir bilgisi olmamasına rağmen Kömür kurumu na sarf malzemesi makine satma işine girer.

Bu işde işi ilerletir Kömür kurumu müdürü EROĞULLARI nın KAZIM ı aklını nasıl çeldi ise onu nasıl ikna etti ise Kömür kurumu nun satın alma dairesine allem eder, kallem eder kafasına uygun bir memur getirtti. Artık Kömür kurumu nun satın alma memuruda avuçlarının içindedir . Satın alma memuru suyu YAMALİ nin havuzuna akıtır. Böyle olmaz haram diyenlere YAMALİ ben çooooook Muslimanum her cuma camii nin önünden geçerken du ederum

Ne duasi edersin diye soranlara ( Haram helal ver Allahım YAMALİ kulun yer Allahım ) diye dua ederim der. EROĞULLARI nın KAZIM işi daha yeni yeni anlar yakında sazı eline alacak söylemeye başlayacak , yada birileri çalıp söylerken bu sefer o dinler.

Bu arada mikser ise çamaşır suyuna su katıp karıştırıp Devlete satma işi ile meşgul olur.

YAMALİ ile MİKSER ara sıra canları sıkıldıkça uçurtma yapar GÖK yüzüne bırakır .

Baktılar bu yolla posta mesajı gönderilebiliyor Rüzgar ne tarafa eserse o tarafa mesaj gönderirler .

İlk zamanlar Rüzgar BEYLERİN CUMASI tarafınaeser çoook ağır mikrop lu virüs içeren bir sürü uçurtma BEYLERİN CUMASI beyi UÇAR beyeye gönderirler .

Neyseki BEYLERİN CUMASI ileri gelenleri durumu fark eder ve mikrop lu virüslü uçurtmaları yakarak imha ederler . Bu virüslerden bir miktarı UÇAR beyin kulağından içeri girer epeyce rahatsız olur . Bunun üzerine YAMALİ ve MİKSER hemen UÇAR beye giderler inan biz yapmadık O yaptı derler . O da kim ise ?

UÇAR beyden Bek fazla bir tepki görmeyen YAMALİ ile MİKSER bu seferde POLAT ların BEYİ TÜRKMEN BEYE

Çooooook ağır mikroplu ve virüslü bir uçurtma gönderirler durumu fark eden TÜKMEN BEYİ gelen uçurtmayı rule yaparak bir de yanına bir ferman iliştirerek bir aracı ile YAMALİ ile MİKSER e gönderir.

Bu ara boş durmazlar CAYLARIN CUMASIN da COLAKLARIN AHMET beye de bir uçurtma gönderirler uçurma da dek cümle, ya benimsin ya, da toprağın COLAKLARIN AHMET BEY de bir şey anlamadı bende bir şey anlamadım .

Hikaye bu ya canları sıkılan YAMALİ ile MİKSER DEYYARE işine merak sararlar daha sonra bir katakulli ile DEYYARE cemiyetini ele geçirirler.

DEYYARE cemiyetine el atarlar da DEYYARE ye çıkmadan olurmu, DEYYARE nin motorunu çalıştırıp şöyle ileri geri yaparken ALANI kurum çamur içinde bırakırlar.

DEYYARE nin motoru iyice ısınmış artık piste çıkmaya karar verirler .

Artık iki kafadar DEYYARE ile havada bir o yana bir bu yana UÇAR iken TOSUN ların evini görürler ve karar verirler TOSUN ları ise dumana boğalım fakat fazla ALCALAN YAMALİ ile MİKSER MOTORU bozarlar işler artık kötüye gidiyor AYÇİÇEK lerin tarlasına inelim derler fakat onuda beceremezler ve DEYYARE ormana yönelir iş kontrollerinden çıkmıştır.

Artık ölüm kalım savaşı var, DEYYARE ' den paraşütsüz atlamaya karar verirler ve de atlarlar atlamasına da yere inemezler çünkü bir yerlerinden ağaç dalına takılırlar oraları buraları iyice yırtılır.

Duyduğuma göre kendim ettim kendim buldum şarkısından başka bir şey dinlemiyorlarmış.

Şimdilik bu kadar

ARKASI YARIN.

​​​​​​​

​​​​​​​

Editör: TE Bilisim