Teşkilat mensuplarının seçimlerde gece gündüz çalıştıklarını ancak evde oturan zengin çocukların işe alındığını belirten Mahalle temsilcisi Umut Tosun, AK Parti Milletvekillerine de “Siz yanınızda olanlarla mı çalışacaksınız yoksa Reise karşı olanları işe mi alacaksınız?” diyerek eleştirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yerel seçimde çalışan teşkilat mensupları yerine CHP'li ve CHP'ye sempati duyan bir çok ismi Zonguldak Belediyesi'ne işe aldığı ileri sürülmüştü.

İŞTE O paylaşım:

Bütün Zonguldağımı seviyorum hiç insan ayırt etmeden ama bütün teşkilat gece gündüz çalıştı ,evde oturanların ,zenginlerin çocukları işe başladı 19 mahallenin gece gündüz çalışanları yetim kaldı, bu saatten sonra herkes ayağını denk alsın.

Saýın Kilimliden Polat Türkmen saýın Çaycumadan Ahmet Çolakoğlu ve Zonguldak ve Beycumadan Hamdi Uçar sizlere bir şey hatırlatmak isterim , siz yanınızda olanlarla mı çalışacaksınız yoksa Reise karşı olanları işe mi alacaksınız?

Sizin bu zamana kadar gücünüz yetti bundan sonra gücünüz yetmicek siz reise küfür eden adamları işe aldınız referans kullandınız bu saatten sonra herkes ayağını denk alsın bu Zonguldak 3 kişinin isteğiyle yürümüyor.

Savaş sa savaş, Ölümse ölüm, bu Zonguldak sizin emrinize yürümüyor reis ne derse siz tersini yapıyorsunuz, teşkilata sahip çıkmadınız yazıklar olsun sizeee.

Bu dava burda bitmez. Siz reise ihanet ediyorsunuz, gece gündüz dolaşanlara bi isteğiniz bi talebiniz var diye sordunuz mu? Ama Recep Tayyip Erdoğana sövenin bütün işlerini hallettiniz siz dava adamınınsınız yoksa Pkk nın adamımısınız, bu dava bizler ölümüne kadar reisleyiz ama sizler vatan haini olanlarla birliktesiniz .....devamı geleecekkkkk. Biz reisi ölümüne kadar seviyoruz ya sizler ?

Editör: TE Bilisim